Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 04. 29.

legújabb vélemény

Annyira azért nem borzalmas. Történelmileg nem teljesen pontos, valamint választhattak volna más színészt a főszerepre. Nem Gerard Butler személyével van bajom, de nem hiszem, hogy egy angolszász színésznek kellett volna Attilát eljátszania. Kicsit s... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

Lowry vehette volna a fáradtságot, és egy kicsit alaposabban tanulmányozhatta volna a hunok történelmét! Butler nem Attila típus...sajnálom, de ez van. Nem átütő, nem lebilincselő, és nem túl érdekes....összefoltozott produkció! Felejtős...


 
lord777   2017. 07. 05.

Egy nagyon gyönge átlagot sugalló tévéfilmes hatású történelmi film. Sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle, az tuti.

 
marklar   2015. 10. 11.

Azért annyira nem volt rossz. Mint azt már az amerikaiaktól megszokhattuk, volt benne történelmi pontatlanság bőséggel, és valóban egy nagyobb odafigyelést több szempontból is kiérdemelne.

Gerard Butler
Gerard Butler
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.