Újra akcióban

Back in Action

2025.02.15 Klauka89

Számomra rendben volt a film, nem vártam túl sokat, nem keveselltem, amit nyújtani tudott. Jó volt újra látni Cameron Diazt, fantasztikus Lindát képeztek belőle. :D Voltak benne humoros részek, Glenn Close-ra nagyot néztem. Voltak benne felszínes, nem túl hiteles pillanatok, mozzanatok, de nem baj, nem kell tökéletesnek lennie.

2025.01.21 Lóri Ádámcsik

1x nézhető

Inkább a film első fele tetszett. Volt benne egy-két jó poén és beszólás. Az akciójelenetek azért hagytak némi kívánnivalót maguk után. Egy esti mozinak nem volt rossz. :)

Szokványos, de jó

Alapvetően a story nem túl újszerű, hiszen a visszavonult ügynökök számos filmben kényszerültek visszatérni az ügynöki szakmába. Ettől függetlenül szerintem akciódúsan és néhol viccesen sikerült felépíteni a storyt. Igaz, Cameron Diaznak kevésbé áll jól ez a kemény szerep, de a férfi főszereplő szerintem nagyon adta magát. Egyszer nézős akcióvígjátékot kaptunk nem túl sok felesleges erőszakkal.

2025.02.02 Fikatours_blogger

Soha rosszabb akció-vígjátékot!

Jobbat azért lehet...

2025.01.25 László

Fordulatos és szórakoztató kémfilm

Az Újra akcióban egy izgalmas és lendületes kémfilm, amely remekül ötvözi az akciót, a humort és a drámát. A film különlegességét a generációk közötti szarkasztikus civakodás adja, amely nemcsak humoros pillanatokkal fűszerezi meg a történetet, hanem érzelmi mélységet is kölcsönöz neki. A poénok jól időzítettek, és a szülő-gyerek dinamika frissességet visz a megszokott kémfilmes klisék közé. A film fordulatai folyamatosan ébren tartják a néző figyelmét, a cselekmény sosem ül le, a váratlan események pedig még izgalmasabbá teszik a filmet.

2025.04.01 Tomipapi

Nagyon jól eltalált film. És ez nem csak a szereposztáson múlott. Végre megérkezett a felnőtteknek szóló mesefilm. A film végére minden a helyére került. És gyerekek is jól vannak. Nem kellett feltörölni a vért a padlóról. Szórakozásnak, kikapcsolódás végett tökéletes. Cameron Diaz hozta az üdítő formáját...

2025.02.01 puszpang

Nagyon az alja

Én ugyanazt a forgatókönyvet képes vagyok egymillió változatban végignézni, de itt a karakterkezelés egyszerűen romboló a néző számára. Ennyi testi-lelki beteg, mutáns, elrontott figurát még soha nem láttam. Jamie Foxx és Cameron Diaz hogy vállalhatta ezt el? A film 2/3-áig jutottam, de minek...

2025.01.19 Tibor397141

Egy könnyű mozi fiúknak és lányoknak.

2025.01.25 Attilius

Sablonos kis bugyuta amerikai akció/vígjáték. Összességében egy egyszeri kora délutáni kikapcsolódásnak megteszi.

2025.02.01 Atis206

Elég jó kis akció-vígjáték! Délutáni kikapcsolódáshoz vagy esti családi filmezéshez tökéletes. Szerintem többször nézős film. Reméljük, több ilyen várható 2025-ben!

2025.01.18 Roland Altner

Kellemes kikapcsolódás. Pár jó poén van benne. Nem akar több lenni ez a film, de biztos lesz egy folytatása, aminek szerintem hasonló sikerei lesznek.

2025.01.19 Péter411297

Nemrég a Ghosted c. filmet láttam, az jutott róla eszembe. Könnyed kikapcsolódás, akciódús vígjáték formájában. Nem sok újat mutat a történet, de egy kellemes 1.5 órára elég. Egyszer érdemes megnézni. Cameron Diazt is jó volt újra látni.

2025.01.25 László391745

Elég unalmas volt, de Cameron Diaz és Für Anikó hangja miatt kötelező volt megnéznem.

2025.01.17 sandras87

Rég hallottam bármit is Cameron Diaz felől, és szerintem ez miatt a fim miatt felesleges volt előbújnia. Annyira semmilyen ez az egész, hogy sem rossznak, sem jónak nem lehet nevezni. Megnézed. Elfelejted három századmásodperccel később. Pont.