Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
16
Képek
3
Videók
Szex, mámor, rock\'n\'roll
 
romcul   2019. 08. 16.

legújabb vélemény

Egy belga bonbon ez a film, alkoholos töltelékkel :) Lassan csempészi be a drámát, megfelelő ízléssel, ugyanakkor marad hely benne könnyedebb részeknek is. Az egész történet hihető, életszerű. Én szerettem a filmet, főleg a végét.

 
Toncsi   2016. 08. 12.

Eléggé vázlatos a történet, ennek ellenére több hangulatos jelenetet sikerült összehozniuk. A főbb karakterek gyönyörűen kirajzolódnak, de sajnos nem mindegyikük. A zenés, bulizós részek hangulatosra sikerültek. A film befejezése is tetszett.

Tom Vermeir
Tom Vermeir
Hélène De Vos
Boris Van Severen
Boris Van Severen
Tom Vermeir
Boris Van Severen
Tom Vermeir
Tom Vermeir
Tom Vermeir

A film összbevétele 600 455 dollár volt (imdb.com).

 

Frank szerepét felajánlották Matthias Schoenaerts-nek is, de a színész a Maryland forgatása miatt nem tudta vállalni a szerepet.

(ps)
 
...a Szex, mámor rock ‘n’ roll egy fergeteges parti- hangulatba becsomagolt lélektani dráma az apa-fia és az idősebb-fiatalabb testvér kapcsolatról, illetve ezekkel szorosan összefonódva a felnőtté, éretté válásról. A szokatlan „árukapcsolás” mindenképpen megér egy mozijegyet, kétlem, hogy Felix van Groeningen alkotása bárkinek is csalódást okozna. 8,5/10 több»
 
Zenei mennyország családi poklokkal a háttérben – nagyjából így foglalható össze a belga Felix van Groeningen szórakoztató és egyben sokat mondó Belgica című filmje, mely a magyar keresztségben a Szex, mámor, rock’n’roll címet kapta. 8/10 több»
 
Két belga bulibáró küzdelmei az alkohollal, a pénzzel és az éjszakai élettel. 50/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.