Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
16
Képek
3
Videók
Szex, mámor, rock\'n\'roll
 
romcul   2016. 08. 16.

legújabb vélemény

Egy belga bonbon ez a film, alkoholos töltelékkel :) Lassan csempészi be a drámát, megfelelő ízléssel, ugyanakkor marad hely benne könnyedebb részeknek is. Az egész történet hihető, életszerű. Én szerettem a filmet, főleg a végét.

 
Toncsi   2016. 08. 12.

Eléggé vázlatos a történet, ennek ellenére több hangulatos jelenetet sikerült összehozniuk. A főbb karakterek gyönyörűen kirajzolódnak, de sajnos nem mindegyikük. A zenés, bulizós részek hangulatosra sikerültek. A film befejezése is tetszett.

Tom Vermeir
Tom Vermeir
Hélène De Vos
Boris Van Severen
Boris Van Severen
Tom Vermeir
Boris Van Severen
Tom Vermeir
Tom Vermeir
Tom Vermeir
 
...a Szex, mámor rock ‘n’ roll egy fergeteges parti- hangulatba becsomagolt lélektani dráma az apa-fia és az idősebb-fiatalabb testvér kapcsolatról, illetve ezekkel szorosan összefonódva a felnőtté, éretté válásról. A szokatlan „árukapcsolás” mindenképpen megér egy mozijegyet, kétlem, hogy Felix van Groeningen alkotása bárkinek is csalódást okozna. 8,5/10 több»
 
Zenei mennyország családi poklokkal a háttérben – nagyjából így foglalható össze a belga Felix van Groeningen szórakoztató és egyben sokat mondó Belgica című filmje, mely a magyar keresztségben a Szex, mámor, rock’n’roll címet kapta. 8/10 több»
 
Két belga bulibáró küzdelmei az alkohollal, a pénzzel és az éjszakai élettel. 50/100 több»

A film összbevétele 600 455 dollár volt (imdb.com).

 

Frank szerepét felajánlották Matthias Schoenaerts-nek is, de a színész a Maryland forgatása miatt nem tudta vállalni a szerepet.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.