Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
14
Képek
4
Videók
 
indingo   2019. 02. 16.

Modernkori kishableány történet egy tini szemszögéből. A végén bennem maradt hiányérzet, de érdekes film. Egyszer érdemes rászánni az időt.

 
Timcsi   2019. 02. 18.

A hangulata miatt 4 csillag. Kicsit melankólikus és szomorú elemekkel van átitatva a film és a vége lenyűgöző lett.


 
stomachh   2019. 01. 24.

Ra kell hangolodni, nem mindenkinek valo, talan nekem sem sikerult teljesen raerezni. Minden erdeme ellenere nem egy szorakoztato alkotas.

 
Érdeklődő   2019. 01. 24.
Nagyon jő!

A film a főhősnő sorsa kibontakozása mellett a mai fiatalok - talán egy kicsit túlzott - szabadság vágyát eleveníti meg. Bár már az is lehet, hogy a jelenkor még ennél is megbotránkoztatóbb. Ez a mozgókép nem a szórakozást helyezi előtérbe, hanem egy lány kételyeit feszegeti érdekes és egyben megdöbbentően valósághűen.

 
necum   2018. 10. 05.

Azt azért itt jegyezném meg, hogy ez a rendező vizsgafilmje, ezt tekintetbe véve én le vagyok nyűgözve. A film igen aktuális témákról tud átérezhetően szólni, a fiatal főszereplők előtt pedig le a kalappal.

2
 
Tinidrámába oltott testhorror, gyönyörűen fényképezve. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.