Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
4
Videók
 
necum   2018. 10. 05.

Azt azért itt jegyezném meg, hogy ez a rendező vizsgafilmje, ezt tekintetbe véve én le vagyok nyűgözve. A film igen aktuális témákról tud átérezhetően szólni, a fiatal főszereplők előtt pedig le a kalappal.

2
 
kmona   2018. 10. 04.

Bár a film szerintem elsősorban inkább a csajoknak szól (felnövéstörténet egy lányról és a nővé érésről), de ez semmit nem von le az értékéből, és kötve hiszem, hogy a srácok halálra unnák magukat, persze csak akkor, ha látványfilmeken szocializálódtak. Mindenki másnak szerintem egy kellemes, bár nem túl vidám élményben lesz része.


 
vertigo   2018. 09. 29.

Hát, nem tudom, engem egy kissé lerántott magával a sztori. Ráadásul ahogy kinéz az egész nem is mondanám ilyen darknak. Rá kell hangolódni minden esetre.

 
Williamgek   2018. 09. 28.

Szerintem nagyon jól megragadták a készítők ezt a témát. Nem igazán erőltetett, szóval engem megnyert magának a film. Ami tényleg nagyon tetszett az a kép világa. Remekül összerakott film, amit szerintem többször meg lehet nézni.

 
Tinidrámába oltott testhorror, gyönyörűen fényképezve. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.