67% 60 szavazat
Blueberry: A fejvadász

Blueberry: A fejvadász

Blueberry
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
26
Szereplők (26)
7
Képek (7)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A tizenéves Mike Blueberry életét egy indiánok törzsnek köszönheti, akik befogadják maguk közé. Évekkel később Mike visszatér a fehérek világába, ő lesz Palomitó város seriffje. Egy nap a helyi italmérésben verekedés robban ki, a bajkeverők egyikéről pedig kiderül: valójában Werner Amadeus von Luckner báró. Ráadásul von Luckner birtokában van egy puska, amely egy halott helybelié volt, így első számú gyanúsítottá lép elő a gyilkosság ügyében. Az emberek felháborodottan meg akarják lincselni a bárót, de Blueberry megmenti őt, hogy átadhassa két fejvadásznak. A bárónak azonban sikerül egérutat nyernie.

Rendező: Jan Kounen
Ország: Egyesült Királyság, Franciaország, Mexikó
Premier (HU): 2005.04.28.
 
2017.06.16 Domino

legújabb vélemény

Habár a hangulata szerintem fantasztikus, szerintem nem annyira nagy élmény a film, amondó volnék, hogy egyszer simán meg lehet nézni, de sajnos nem annyira mély tartalmilag, hogy újra késztetést érezzek rá.

0
 
2015.01.18 doobie

Végül is a casting egészen jól sikeredett, olyan színészeket láthattam, akik eleve bármit eljátszanak, és ez szemmel láthatóan nem is okozott gondot nekik. A cselekmény azonban nagyon hamar kapkodóvá válik. Nem mondom, hogy követhetetlen, de valahogy túlságosan zsúfoltnak éreztem a történetet.

0