Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Látlak (2018)

I Still See You
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
43
Képek
3
Videók
Látlak
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
TomÁcs   2019. 12. 30.

legújabb vélemény

Nekem bejött a film. Érdekes volt az apját elveszítő lány története, ebben a különös világban.

 
Bazzzsi   2018. 10. 30.

a nap véleménye

Egy erős és jól összerakott történet a Látlak

Nem voltak elvárásaim a filmmel kapcsolatban, de meg kell hogy mondjam, hogy pozitívan csalódtam benne. Elsőre ránézésre elég gyenge lábakon áll a története. Egy 10 évvel korábbi rejtélyes balesetben elhunytak máig szellemként kísértenek a jelenben. Pontosabban nem is kísértenek, mert konkrétan semmit se csinálnak. Néha feltűnnek kávézni meg újságot olvasni, mert azért a legfrissebb hírekről tudni kell, utána mint a füst eltűnnek. Ez valljuk be elég bénán hangzik. De meg kell szokni, mert a történet innen indul. A legelején sok dolgot nem tudunk meg, hogy mi is történt pontosan, de apránként elcsepegtetik nekünk az információkat. Megpróbál több-kevesebb sikerrel egy más világot teremteni a f... több»


 
mamiéstöti2   2018. 10. 25.

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::Rendkívül izgalmas film az elejétől a végéig, nekem nagyon tetszett. A főszereplőt Ronnie-t Bella Thorne játssza, aki fiatal kora ellenére remek színészi játékkal bír. A film elején nagyon alaposan bemutatják az úgynevezett esemény minden jellemzőjét, így a néző egyből átérezheti a szereplők helyzetét. Ezután csöppen a történetbe egy titokzatos új tanuló, aki ugyanolyan különc, mint Ronnie és kiderül, hogy az érdeklődési körük is ugyanaz. Természetesen az esemény, mely mindkettőjüktől elvette édesapjukat. Ezután Ronnie életében megjelenik egy új Mara, mely az eddigiektől eltérően üzen a lánynak. Ezt Ronnie fenyegetésnek veszi és ettől a szellemtől kezd félni. Természetesen új barátjával járnak a dolgok mélyére és a végére egész szép történet épül fel, melyben mindennek megvan a maga szerepe. Nagyon tetszettek a filmben látható jelenetek, például, amikor a tiltott zónában a sok Mara között sétált a két főszereplő, vagy amikor megpróbálták lefotózni a fürdőszobában a szellemet. Egy apró hibát tudnék mondani, ami szembeötlött: a gyilkosság megnézése jelenetkor, egyből ki kellett volna zárniuk a szellemet a lehetséges gyanúsítottak közül, mert ha ő tette volna, akkor ő is megjelent volna a jelenetben és nem csak a lány haláltusáját láthatták volna. Mindezzel együtt is kellemes csalódás volt, és aki szereti a kicsit elvontabb fantáziadúsabb thrillereket, melyben pezseg az élet, azoknak ajánlani tudom.

 
indingo   2018. 11. 01.

Egész tűrhető a film. Van egy története, ami igaz hasonlít sok más filmre, de egy egységes storyt tudták összegyúrni.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Dermot Mulroneyt nagyon bírom csak miatta néztem meg a filmet. A story elmegy kategória, nincs túl bonyolítva. A szerelmi szál persze elmaradhatott volna.

 
Láttalak. Már sokszor. több»
 
Annak, aki szereti a tinifilmeket és a horror mellett a fantasztikus történetek is érdeklik. több»

A film összbevétele 1 620 637 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 12 535 615 forintot termelt. A hazai mozik összesen 8 857 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film október 12-én Amerikában egyszerre debütál a mozikban és lesz elérhető a Video on Demand szolgáltatásokban.

(hp)
 

A film forgatása 2017. márciusában kezdődött meg.

(hp)
 

Bella Thorne fekete parókát viselt a forgatás idején.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.