Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
65

Látlak (2018)

I Still See You
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 10. 25.

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::
Rendkívül izgalmas film az elejétől a végéig, nekem nagyon tetszett. A főszereplőt Ronnie-t Bella Thorne játssza, aki fiatal kora ellenére remek színészi játékkal bír. A film elején nagyon alaposan bemutatják az úgynevezett esemény minden jellemzőjét, így a néző egyből átérezheti a szereplők helyzetét. Ezután csöppen a történetbe egy titokzatos új tanuló, aki ugyanolyan különc, mint Ronnie és kiderül, hogy az érdeklődési körük is ugyanaz. Természetesen az esemény, mely mindkettőjüktől elvette édesapjukat. Ezután Ronnie életében megjelenik egy új Mara, mely az eddigiektől eltérően üzen a lánynak. Ezt Ronnie fenyegetésnek veszi és ettől a szellemtől kezd félni. Természetesen új barátjával járnak a dolgok mélyére és a végére egész szép történet épül fel, melyben mindennek megvan a maga szerepe. Nagyon tetszettek a filmben látható jelenetek, például, amikor a tiltott zónában a sok Mara között sétált a két főszereplő, vagy amikor megpróbálták lefotózni a fürdőszobában a szellemet. Egy apró hibát tudnék mondani, ami szembeötlött: a gyilkosság megnézése jelenetkor, egyből ki kellett volna zárniuk a szellemet a lehetséges gyanúsítottak közül, mert ha ő tette volna, akkor ő is megjelent volna a jelenetben és nem csak a lány haláltusáját láthatták volna. Mindezzel együtt is kellemes csalódás volt, és aki szereti a kicsit elvontabb fantáziadúsabb thrillereket, melyben pezseg az élet, azoknak ajánlani tudom.

 
indingo   2018. 11. 01.

Egész tűrhető a film. Van egy története, ami igaz hasonlít sok más filmre, de egy egységes storyt tudták összegyúrni.


 
Ilona Lódi   2018. 10. 14.

Jó kis film, a rejtély bár kitalálható, de élveztem a történetet és meg se próbáltam előre gondolkodni, vitt magával a sztori. persze nem a "Hívatlan vendég" kategória, de érdekes film, remélem lesz folytatás, és remélem nem viszik el a sztorit valami bugyuta irányba, mert eddig elég jó történet kerekedett. A színésznő szerintem jól játssza a majdnem értelmes tinit, és volt pár dolog amin hangosan felnevettünk, de ez más filmekkel is előfordult már ebben a kategóriában. aki egy horrort vár annak nyilván nem tetszik, de a maga kategóriájában szerintem jó film, többször is meg fogom nézni.

 
Bazzzsi   2018. 10. 30.

Nem voltak elvárásaim a filmmel kapcsolatban, de meg kell hogy mondjam, hogy pozitívan csalódtam benne. Elsőre ránézésre elég gyenge lábakon áll a története. Egy 10 évvel korábbi rejtélyes balesetben elhunytak máig szellemként kísértenek a jelenben. Pontosabban nem is kísértenek, mert konkrétan semmit se csinálnak. Néha feltűnnek kávézni meg újságot olvasni, mert azért a legfrissebb hírekről tudni kell, utána mint a füst eltűnnek. Ez valljuk be elég bénán hangzik. De meg kell szokni, mert a történet innen indul. A legelején sok dolgot nem tudunk meg, hogy mi is történt pontosan, de apránként elcsepegtetik nekünk az információkat. Megpróbál több-kevesebb sikerrel egy más világot teremteni a film. Egyedi lényekkel és egyedi szabályokkal. Furcsa volt megszokni a legelején, hogy honnan is lehet tudni valakiről, hogy szellem vagy hús-vér ember. Erre később választ kapunk, hiszen elhangzik, hogy mindig ugyanott tűnnek fel a szellemek, így 10 év alatt azért megjegyzi az ember. Ami megkülönbözteti egy átlagos tinifilmtől, hogy több szálon bontakozik ki a történet, ami a legvégén egy szálban összpontosul. Ott van a főszereplő lány története, a rejtélyes fiúé és a feltűnő ismeretlen szellemé. Mindeközben múltbéli gyilkosságokra fény derül. A karakterek közül a jó fej tanár szerepében Dermot Mulroney remek volt. A történet előrehaladtával egyszer csak azon kapja magát a néző, hogy elkezdi érdekelni a dolog. Ami nem tetszett a filmben az valós történelmi események, úgy mint Hirosima, meg Csernobil szóba hozása hogy hihetőbbnek tűnjön a történet. Ez egy kicsit erőltetett és valahol sértő is. Az sem tetszett, hogy kimenekülünk egy házból és befutunk a sötét és rejtélyes erdőbe ahelyett, hogy az utcán kérnénk segítséget. Gyermeteg hiba. Abban is hibáztak a készítők, hogy 10 évig meghatározott sémákat követnek a szellemek, majd amikor beindul a buli már képesek megérinteni az embereket és tárgyakat megfogni. Eddig miért nem próbáltak jelezni vagy tenni valamit? Mi miért történt és ki-kicsoda a történetben? A legvégén mindenre választ kapunk és több nem várt fordulat is felpezsdíti a történetet. Hagynak még kiskapukat egy esetleges folytatásra. Összességében - ha túllépünk a bakikon és mélyen nem gondolunk bele a dolgokba - egy kerek története van, ami még élvezhető is.

 
VvV   2018. 10. 30.

Bella Thorne az ezer arcú színésznő. :) A történetében sok logikai baki van, de ennek ellenére egész kellemes film.

Bella Thorne
Richard Harmon
Bella Thorne
Bella Thorne
Richard Harmon
Bella Thorne
Bella Thorne
Richard Harmon
Richard Harmon
Bella Thorne
Amy Price-Francis
Bella Thorne
Bella Thorne
Richard Harmon
Bella Thorne
Dermot Mulroney
Bella Thorne
Richard Harmon
Bella Thorne
 
Láttalak. Már sokszor. több»
 

A film október 12-én Amerikában egyszerre debütál a mozikban és lesz elérhető a Video on Demand szolgáltatásokban.

(hp )
 

A film forgatása 2017. márciusában kezdődött meg.

(hp )
 

Bella Thorne fekete parókát viselt a forgatás idején.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.