Nem gondoltam hogy valaha élvezni fogom, ahogy két meleg (?) férfi flörtöl, és aztán össze is jön. A hangulat, a környezet, a képek egyszerűen zseniálisak, a hossz viszont picit fárasztó lehet, én az utolsó 20-30 percen picit már bevallom, szenvedtem... Több
Annak ellenére, hogy homoszexuálisok állnak a középpontban sokkal érzelmesebb és valóságosabb szerelemet mutat be a film, mint néhány hétköznapi romantikus film.
Már az első képkockák egyértelműsítik a nézőben, hogy az elsősorban amerikai filmekhez szokott szeme ezúttal valami egészen mást fog tapasztalni. A Szólíts a neveden! igazi, minden elemében a klasszikus európai filmes iskolákat idéző alkotás, mellyel... Több
Nagyon szép romantikus film. Az egyik kedvencem. Az első szerelmet mutatja be. A belső igények és a külső elvárások nyomása lüktet főleg a filmben. Merjünk e szeretni valakit, ha azt elméletileg nem szabadna. Nagyon különleges film.
Barack és bor ízű , romantikus, erotikus filmcsemege. Öröm volt nézni, és átérezni a reménytelen szerelmet.
Hú, hát kemény dió ez a film. Őszintén, én végig úgy éreztem, hogy nem történik semmi. Csapongtunk egyik semmitmondó jelenetből a másikba. Könnyen lehet, hogy nem értem meg erre a filmre, vagy egyszerűen nem tudom értékelni, művészfilmeknél bizony el... Több
Nagyon szép és igaz történet volt. Küzdelmekkel teli az élet akárki akármit mond is, ha más vagy. De az élet szép és élni kell tovább, ahogy a film is mutatja, mert bármikor jóra fordulhat minden. Nagyon érdekes volt a képi világ, a perspektíva, ahogy bemutatták a filmet a srác szemén át. Mindenképpen érdemes megnézni.
Kenterbe veri a legtöbb hetero szerelmet bemutató filmet. A zenéje elképesztően illett a történetet és nem is tudom elképzelni, hogy két hereto pasi, hogy tudta ilyen érzelmese és hihetően eljátszani a karaktereket.
A filmben imádni való Timothee Chalamet és Armie Hammer. Számomra zseniális a film, igazi érzelmi robbanás, amelynek a végén üvölteni szeretnék.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire mély lesz a történet, ahogy Elio sem ahogy annak a nyárnak nekivágott amely örökre megváltoztatta az életét.
A legfájdalmasabb film a szerelemről, amelyet valaha láttam. Már a cím hallatán is könny szökik a szemebe, a daloktól meg aztán teljesen elgyengülök.