Egy szívátültetés után Manuel személyiségváltozást érez, és felfedezi a donor életét, ami elvezeti őt az özvegy Vale-hez és közösségéhez.

A színészi játék egész erős volt, különösen a női főszereplőt emelném ki. Bár néha azt éreztem, hogy a tempó túl lassú, összességében lekötött.
IMDB értékelés:
5.5/10
Rendező: Marcos Carnevale
Forgatókönyvíró: Marcos Carnevale
Szereplők: Benjamín Vicuña, Julia Calvo, Gloria Carrá, Julieta Díaz, Facundo Espinosa, Marcos Carnevale, Yayo Guridi
Ország: Argentína
Premier: 2025.05.30. | Netflix (2025.05.30.)
Mikor azt hiszed, hogy már láttál minden „második esélyes” sztorit, jön ez és... hát nem írja újra a műfajt, de legalább nem fájt nézni. Egynek elment, csak túl sokat ne várj azért tőle.
Az első 30 percben többet néztem a telefonomat, mint a képernyőt, de aztán hirtelen lett lelke a sztorinak. Nem tökéletes, de megér egy esélyt egy borús este.
Netflix: A magyar nézők rögtön az 1. helyre repítették az új thrillert
Felkapott a Netflixen: A magyar nézők rögtön a top 3-ba repítették az új, romantikus drámát
Netflix: Ez a krimithriller-sorozat épp most nyomta le a Stranger Things 4. évadát
Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 26 - június 1.)