Creep 2

Creep 2

Többek között Kimberley Elizabeth, a Nightmare on Film Street filmkritikusa szerint a film "hipnotikusan nyugtalanító".Szerző: Hieronymus Bosch

John DeFore, a The Hollywood Reporter filmkritikusa azt írta a filmről megnézése után, hogy a frissessége minden rajongóját le fogja nyűgözni.Szerző: Hieronymus Bosch

A Rotten Tomatoes kritikai weboldalon a film 100%-os értékeléssel rendelkezik, igaz, mindössze az első 29 véleményezés alapján.Szerző: Hieronymus Bosch

A Netflix 2017. december 23-án tűzte műsorára a filmet.Szerző: Hieronymus Bosch

Julian Wass szerezte a Creep 2. kifejezetten izgalmas filmzenéjét. A stáblistán hallható dal a Xiu Xiu által komponált és írt "Botanica de Los Angeles", amely az Angel Guts: Red Classroom című albumukról származik, ami nagyon tetszett Patrick Brice-nak, és Mark Duplass-nak is.Szerző: Hieronymus Bosch

A film fő munkálatai 2016 szeptemberében kezdődtek a kinti helyszíneken.Szerző: Hieronymus Bosch

2014 márciusában bejelentették, hogy Mark Duplass tervei szerint szeretne trilógiát készíteni a filmből, ezeket a RADiUS-TWC fogja gyártani és forgalmazni.Szerző: Hieronymus Bosch

A film világpremierje a sitges-i filmfesztiválon volt 2017. október 6-án, ott láthatta először a nagyközönség.Szerző: Hieronymus Bosch