Gyermekkorod óta megszoktad a kutyanyúzó rajzfilm gonosztevő karakterét (nagyon féltek a gyerekek tőle). Vajon miért szeretnének belőle is pozitív hőst csinálni? Bár a főszereplő kihozta a szerepéből, amit lehet. Az "újjal" jobban lehet azonosulni, de köszönőviszonyban nincs az eredetivel.
Ezek a most divatos Disney-feldolgozások nem nagyon találtak be nálam, de meglepő módon a Szörnyella egész korrekt és szórakoztató darab, sőt szerintem a legjobb az élőszereplős átdolgozások közül. És nem csak azért, mert gyenge a mezőny, hanem mert tényleg hangulatos film.
Számomra Emma Stone garancia egy jó filmhez/estéhez. Most sem csalódtam benne, szerintem nagyon passzolt rá ez a szerep. Illetve a film is nálam pozitív, bár tartottam tőle, de nagyon tetszett. Csak ajánlani tudom.
Szörnyella újragondolva. :) Ötletes, látványos, és jók a színészi játékok. Aki a kutyák miatt nézné, ne számítson sok kutyás jelenetre, de nyilván lesznek benne! Ez inkább valóban a thriller műfajra hajaz a történetet tekintve. "Az ördög Pradát visel... Több
Zseniális előzmény film, amolyan Disney-sen megoldva. Nekem nagyon átjött és Emma Stone alakítása aranyat ér.
Ki ne ismerné a 101 kiskutya történetét, a gonosz Szörnyella de Frásszal? Szerintem még az is, aki nem akar tudni róla, azok is tudják, miről van szó. Hisz egy igazán klasszikus mese, ami nagyon szórakoztató volt anno, és ekkor pedig bedübörgőt a Dis... Teljes kritika
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen történetet össze lehet hozni a Szörnyellából. Remekül építkezik a film. Már a gyermekkortól megismerhetjük a kis Ellát, s hogy felnőttként miért vált olyanná, amilyen.
Ahhoz képest, hogy elsőnek meg sem akartam nézni a filmet, teljesen magával ragadott már az előzetese is. Azt gondoltam, biztos a Disney-sztorit fogok látni, teljesen meglepett, hogy nem. Ami nekem a legfontosabb, hogy nem a tipikus filmek története verődik vissza, hanem el tudnám képzelni, hogy a valóságban is megtörténhet ilyen. A legfontosabb pedig, hogy egyetlen percét sem pörgettem át, ami nagy szó!
Én ezt a filmet szörnyen vártam, de végül az lett a vége, amit sejtettem. Nem egy nagy szám... talán néhol egy kissé túlságosan infantilis, ami valljuk be, eléggé zavaró tud lenni egy élőszereplős filmnél.
Nem egy Joker, de néha próbál az lenni. Estella Miller egy kreatív személy, de nagyon rideg természetű. Anyja – tulajdonságai miatt – a Szörnyella nevet adja neki. Lázadó természete miatt az anyja (Chatreine) kiveszi az iskolából, és Londonba költözn... Több
Hiba hasonlítani Estellát a 101 kiskutya főgonoszához. Ugyanaz a helyzet, mint amikor azt mondják, hogy Heath Ledger jobb Joker volt, mint Joaquin Phoenix. A Joker és a Cruella is előzményfilm. A szereplő jelleme formálódik, azt mutatják be, honnan hová jutott, és azt, hogy miért. Emma Stone szerintem jól alakította Estella/Cruella karaktereit. Picit Clark Kent/Superman stílusban. Talán lehetett volna az egész picit "darkosabb", Emma Thompson sokkal genyább, de alapvetően nekem tetszett a sztori és a megvalósítás is. A két cimbora is jó volt, ahogyan Mark Strong is tökéletes volt, mint szokott. Disney mozi, szóval bocsánatos a "darktalanság". :)
Tegnap megnéztük a barátnőmmel. Nekem személy szerint tetszett, Emma Stone nagyon jól hozta a karaktert, egész jól elvitte a hátán a filmet. Ami nem jött, be az a történet, miért olyan, amilyen. Az a része gyengének tűnt, de bátran ajánlom bárkinek, egy esti családi filmezésnek bőven jó.