Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A mexikói
Julia Roberts
Brad Pitt
Julia Roberts
Brad Pitt
Brad Pitt
Julia Roberts
Julia Roberts
James Gandolfini
Brad Pitt
Brad Pitt
 
HercegPeter   2017. 12. 10.

legújabb vélemény

Julia Roberts és Brad Pitt filmjei között szinte megbújik ez a film. Egyféle laza munkának tűnik ez a film. Ehhez képest egész jól össze van rakva. Jó a sztori, a két főszereplőn kívül is igen nagy színészek vannak benne. A filmbe illesztett monda is tetszett. Kicsit olyan volt eleinte, mintha a két szál két különbözőfilmhez tartozna. Míg a Brad Pitt-es oldala vígjátékszerű volt, addig a Julia Roberts-es inkább izgalmasabb. Később ezek összeolvadnak. Laza, délutáni mozizásra éppen alkalmas.

 
VérAlex   2016. 05. 19.

Nekem elég közepes volt a film. Brad Pitt és Julia Roberts is viszonylag közepesen játszott benne, de nem is annyira az volt vele a baj, hanem inkább, hogy egyáltalán nem tudtam azonosulni az amerikaiaknak ezzel a mexikó-mitológiájával. Valahogy furcsa volt nekem és kész.


 
UmpaLumpa   2015. 09. 17.

Jó kis film volt szerintem, a maga módján vicces, kellemes. A sztori nekem egy egész kicsit erőltetett volt, de voltak benne jó fordulatok. Leginkább az "élvezhető" kategóriába sorolnám, ha nem is legendás filmtörténeti alkotás, abszolút nézhető, és az ember jót szórakozik. Egy mozis estének kiváló választás.

A film összbevétele 81 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben lévő tévéken részletek láthatók a Hazárd megye lordjai (Warner Bros.) és a Todo por Amor (TV Azteca) című tévésorozatokból.

(mrarizona)
 

Julia Roberts ezen a forgatáson találkozott a későbbi férjével, rel.

(kázsé)
 

James Gandolfini 15 kg-t fogyott a szerephez.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.