Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
20
Képek
3
Videók
 
RókaÚr   2017. 08. 05.

legújabb vélemény

Nem vagyok kifejezetten anime rajongó, de ez engem egyszerűen megdöbbentett, annyira tetszett. Nem csupán a szép rajzolás miatt, hanem egyszerűen a csodálatos történet is nagyon lélegzetelállító volt számomra.

 
paval   2016. 08. 27.

Alighanem az egyik legjobb anime, amit valaha készítettek, egyszerűen minden a helyén van benne, nem csak a karakterek jellemrajza izgalmas már eleve, hanem az atmoszférateremtő ereje is elképesztő.

 
Annak ellenére, hogy helyenként szomorú, igazi életigenlő film, melyben arra biztatnak, hogy ne érjük be azzal, ha unalmas az életünk. Legyen elég bátorságunk meghozni a legnehezebb döntéseket és merjünk kilépni a komfortzónánkból, még akkor is, ha a döntéseink következménnyel járnak és rajtunk kívül mások életét is megváltoztatják. Mert ha még sem léped meg őket, lehet, hogy életed végéig magadat hibáztatnád, hogy nem voltál elég merész. 10/10 több»
 
Az egyik legősibb kérdés mindig az egyéni élet szentsége, fontossága körül forog, amelyet sok esetben a „nagyobb jóként” emlegetnek az angolszász irodalomban. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.