Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Eda Szabo Nézhetetlen  2020. 01. 01.

legújabb vélemény

Különleges, nagyon szép film. Engem a szintén indiai "Tű, cérna, szerelem" c. filmre emlékeztetett. A lassan csordogálás, amit az előttem írók említetek csak pozitívum a filmben.....végre nem egy rohanó, előre tudható végkifejletű film. Sajnos ma a filmnézők ingerküszöbe csak az amerikai "látvány, effekt, gyorsaság...stb. " filmeknek tud örülni. Végig bennem volt a "vajonmileszavége" kíváncsiság. Jó volt látni, érezni más kultúrát, más szemléletű embereket.

 
AE1205SB   2015. 10. 09.

Sajnos, ebben a lassan csordogáló történetben csak két elnyomott ásítás közepette érkeztek meg a szebbnél szebb gondolatok. Persze tudom, talán a minden napos nyüzsgés mellett nem árt időnként elmélázva, megfontolva nekünk is észre vennünk fontos "leveleket"...


 
Teófil   2015. 05. 07.

A történet aranyos, az ötlet, a színészek kiválóak. De a történet csak lassan csordogál, egyszer megnézhető, de mint filmélmény összességében csak egy közepest ér!

 
Prücsök   2015. 06. 30.

Imádom a romantikus filmeket és ezt a filmet is. Szerintem nagyon jól sikerült, a történet kiváló, nagyon jó lett, különleges film, az tény, de nagyszerűre sikerült! A színészek is tetszettek! Ajánlani tudom csak!

 
Mócii   2015. 06. 26.

Nekem annyira nem jött be ez a film. Szerintem eléggé sablonos, sok újat nem tudott mutatni. A színészekre nincs panaszom, ők nagyon jól hozták a karakterüket. De ez sajnos kevés.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.