Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
53%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
leo777   2019. 11. 13.

legújabb vélemény

0

Hiába a zenetörténet egyik legnagyobb gitárosa, ha a rendező nem tudja kézben tartani a produkciót, amely így unalomba fullad. Nem örülök neki, de ez az igazság.

 
erahurka   2018. 08. 21.

0

Hát ez mi volt? Django életéből ennél sokkal többet ki lehetett volna hozni. A zene jó volt, de hát az elvárható, ha már egy ilyen nagy nevű gitárosról forgatnak filmet. A többi tömény átlag, vagy sokszor inkább az alatti.


 
gerda   2019. 11. 09.

0

Csupa közhely lett ez a film, pedig Dajngo élete bőven tartogat tanulságot a mai kor emberének is. Bármennyire is jól esne, nem tudom ajánlani...

 
Wild-W   2017. 11. 14.

0

Őszintén szólva eléggé meglepődtem azon, hogy mennyire nem tudták a filmet összeegyeztetni a felcsendülő dallamokkal, holott Django maga volt a zene, az élete, mindene. Disszonáns hatást gyakorolt rám a film, őszintén szólva valamivel azért többet vártam egy ekkora zseniről szóló filmtől.

 
ZsoltSon   2017. 11. 12.

0

Jómagam is gitáros volnék, és egyben nagy rajongója Django életművének. Bár a rajongásom magával sodort a filmen, de külső szemmel nézve egy nagyon is közepes mozit láttam.

Galéria (13)

Reda Kateb
Cécile De France
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Cécile De France
Reda Kateb
Reda Kateb
Etienne Comar
Reda Kateb
Reda Kateb
Cécile De France

Videók (3)

 
A zenei betétek pedig – legyenek bármennyire is élvezetesek – nem integrálódnak be a filmbe, olyanok, mintha szünetek lennének egy véget nem érő szappanoperában. Kár, mert ez így inkább elszalasztott lehetőség, mintsem egy erős művészi állásfoglalás, amelyre a világnak ma is nagy szüksége lenne. 55/100 több»