Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
50

Django

(Django)
 
27
4
13
 
Wild-W   2017. 11. 14.

Őszintén szólva eléggé meglepődtem azon, hogy mennyire nem tudták a filmet összeegyeztetni a felcsendülő dallamokkal, holott Django maga volt a zene, az élete, mindene. Disszonáns hatást gyakorolt rám a film, őszintén szólva valamivel azért többet vártam egy ekkora zseniről szóló filmtől.

 
leo777   2017. 11. 13.

Hiába a zenetörténet egyik legnagyobb gitárosa, ha a rendező nem tudja kézben tartani a produkciót, amely így unalomba fullad. Nem örülök neki, de ez az igazság.

 
ZsoltSon   2017. 11. 12.

Jómagam is gitáros volnék, és egyben nagy rajongója Django életművének. Bár a rajongásom magával sodort a filmen, de külső szemmel nézve egy nagyon is közepes mozit láttam.

 
gerda   2017. 11. 09.

Csupa közhely lett ez a film, pedig Dajngo élete bőven tartogat tanulságot a mai kor emberének is. Bármennyire is jól esne, nem tudom ajánlani...

Reda Kateb
Cécile De France
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Cécile De France
Reda Kateb
Reda Kateb
Etienne Comar
Reda Kateb
Reda Kateb
Cécile De France
 
A zenei betétek pedig – legyenek bármennyire is élvezetesek – nem integrálódnak be a filmbe, olyanok, mintha szünetek lennének egy véget nem érő szappanoperában. Kár, mert ez így inkább elszalasztott lehetőség, mintsem egy erős művészi állásfoglalás, amelyre a világnak ma is nagy szüksége lenne. 55/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.