Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
53
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
3
Videók
Django
 
erahurka   2018. 08. 21.

legújabb vélemény

Hát ez mi volt? Django életéből ennél sokkal többet ki lehetett volna hozni. A zene jó volt, de hát az elvárható, ha már egy ilyen nagy nevű gitárosról forgatnak filmet. A többi tömény átlag, vagy sokszor inkább az alatti.

 
Wild-W   2017. 11. 14.

Őszintén szólva eléggé meglepődtem azon, hogy mennyire nem tudták a filmet összeegyeztetni a felcsendülő dallamokkal, holott Django maga volt a zene, az élete, mindene. Disszonáns hatást gyakorolt rám a film, őszintén szólva valamivel azért többet vártam egy ekkora zseniről szóló filmtől.


 
leo777   2017. 11. 13.

Hiába a zenetörténet egyik legnagyobb gitárosa, ha a rendező nem tudja kézben tartani a produkciót, amely így unalomba fullad. Nem örülök neki, de ez az igazság.

 
ZsoltSon   2017. 11. 12.

Jómagam is gitáros volnék, és egyben nagy rajongója Django életművének. Bár a rajongásom magával sodort a filmen, de külső szemmel nézve egy nagyon is közepes mozit láttam.

 
gerda   2017. 11. 09.

Csupa közhely lett ez a film, pedig Dajngo élete bőven tartogat tanulságot a mai kor emberének is. Bármennyire is jól esne, nem tudom ajánlani...

Reda Kateb
Cécile De France
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Reda Kateb
Cécile De France
Reda Kateb
Reda Kateb
Etienne Comar
Reda Kateb
Reda Kateb
Cécile De France
 
A zenei betétek pedig – legyenek bármennyire is élvezetesek – nem integrálódnak be a filmbe, olyanok, mintha szünetek lennének egy véget nem érő szappanoperában. Kár, mert ez így inkább elszalasztott lehetőség, mintsem egy erős művészi állásfoglalás, amelyre a világnak ma is nagy szüksége lenne. 55/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.