Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
97
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
52
Képek
7
Videók

Vélemények: Downton Abbey (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
flash88   2019. 09. 13.

Egyértelműen egy mesterműről van szó. Remekül felépített karakterek és elképesztően jó hangulatteremtő erő jellemzi a filmet. Nekem már csak hab volt a tortán az, hogy mennyire zseniálisan alakítanak a színészek.

 
petresku   2019. 09. 12.

Szerintem akinek nem jött be a sorozat, annak a film sem fog. Egyszerűen rá kell érezni az ízére ennek a koncepciónak. Abszolút magával tudja ragadni az embert a hangulata, de aki esetleg pörgős cselekményre számít, az csalódni fog.


 
MAYA   2019. 09. 08.
A KOSZTÜMÖS FILMEK

MINDEN KOSZTÜMÖS FILM AZ ADOTT TÖRTÉNELMI PERIÓDUS, EGY KORSZAK TÖRTÉNELMÉNEK TÜKRE, LENYOMATA. HA A RENDEZŐ ÉS A SZÍNÉSZI ALAKÍTÁS IS , HITELES , SZÍNVONALAS AKKOR BETEKINTÉST KAPHATUNK EGY MÁRA TÖRTÉNELEMNEK SZÁMÍTÓ IDŐSZAKRÓL A ÍRÓ A RENDEZŐ ÉS A SZÍNÉSZ SZELLEMI SZŰRŐJÉNEK KÖZÖS EREDMÉNYEKÉNT

 
romcul   2019. 09. 06.

Visszanyertem a filmgyártásba vetett, egyre inkább megfakuló hitemet. A sok szuperhősfilm és horror után végre egy élvezhető darab. A sorozatot nem ismertem, de ezek után mindenképp megkeresem. 10/10-es film.

 
Toncsi   2019. 09. 03.

Imádtam a sorozatot, és nem egészen értettem, mi értelme egy szerintem sikeres sorozatból mozifilmet készíteni, ráadásul azonos színészekkel, de végül nagyon kellemesen meglepett. A belesűrített intrikák megteremtik a perzselő hangulatot, ami végigkíséri az egész filmet. De közben egy teljesen korhű, hiteles(nek tűnő) történetet látunk. Mostanában egyre több kiváló kosztümös film jön velem szembe, ez is ezek sorát gyarapítja. Egy letűnt, nem is olyan távoli kornak állít emléket, miközben szórakoztat és egy pillanatra sem fullad unalomba.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.