Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
86

Egészséges erotika (1986)

Egészséges erotika
Filmadatlap
 
14
Szereplők
6
Vélemények
29
Képek
2
Videók

Vélemények: Egészséges erotika (1986)

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

legújabb vélemény

Rázzuk a joghurtot,és bőszen ordítjuk,hogy -Tűz van b.zd meg,tűz!!! Hihetetlen zseni ez a Tímár,és Rajhona,meg Koltay már-már Hollywoody erényeket csillogtat ebben a groteszk,késő-kommunizmusi alapműben !!! Magyar,sőt kelet-európai klasszikus!

 
HercegPeter   2019. 05. 21.

Úgy gondolom, az Egészséges erotika mindenkinek, aki szereti a magyar filmeket alapmű. A poénok zseniálisak, a visszafelé felvett jelenetek pedig nagy eredetiek. Az okát ugyan nem tudom, de nekem tetszett. Rögtön az elején megfogott ahogy az autó előtt eltűnik a por. Az, hogy szürreális, az adja az egyediségét. A színészeket is ki kell emelni, mindannyian maradandót alkottak. Nekem személy szerint Haumann volt a kedvencem. Sok olyan poén van benne ami önmagában talán nem lenne annyira vicces, de ebben a filmben még ezek is hatásosak tudnak lenni (-hányadik hónapban született? -a kilencedikben). Ezt mindenkinek látnia kell életében legalább egyszer.


 
SzFa   2017. 09. 22.

A Magyar film ipar elfeledett remek műve, a mai fiatalok nem is ismerik. Sexista az igaz, de kiváló poénok vannak benne. Tökéletes szereposztás és jó színészi játék.

 
jake_green   2017. 05. 29.

Egyedi, kommunista-groteszk! Csak ajánlani tudom, kultfilm! :D

 
Ballerz93   2015. 11. 03.

Először nem is gondoltam, hogy ez a film bármilyen szinten eléri azt, hogy én kedveljem. Valahogy nem tetszett a felvezetés. Azonban mégis csak megnéztem. Szerencsémre. Hisz pozitívan csalódnom kellett.

 
Kriszta   2015. 05. 22.

Úristen, ez valami zseniális :D Hatalmas poénok röpködnek ebben a fura (de szuper) nyelvezetű, és hangulatú filmben. A visszafele felvett jelenetek is zseniálisak. Koltay, Haumann és Rajhona: hibátlanok. Tűzvédelmi alapmű ez, ne kicsinyítsük! :D

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.