Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
kisssjanka   2018. 07. 23.

legújabb vélemény

Könnyed, szerethető, humoros és vidám film, frappáns megoldásokkal, szép, megindító jelenetekkel. Érdemes megnézni már csak a kellemes hangulata miatt is.

 
nikla113   2016. 07. 07.

Lináris történetmesélés helyett epizódos megoldáshoz nyúlt a rendező. Nincs is ezzel semmi baj mindaddig, amíg a film mondanivalója átjön, ellenben én azt éreztem, hogy sokminden a vágóasztalon maradt. Érdekes részek nem kerültek alapos kifejtésre, míg az unalmasabb jelenetek szükségtelenül hosszúra sikerültek.


 
mártilány   2016. 07. 05.

Szeretem a nem-amerikai filmeket, számomra mindig hitelesebb az ismeretlen, de jó színészek játéka, mint a jól ismert sztároké. A különbség nem csak ennyiben rejlik, a rendezés és a történetmesélés is más, noha ebben az esetben határozottan éreztem a hollywoodi hatást. Jó film ez, de felejthető.

 
despy   2016. 06. 19.

Tetszett a film keretezése, hogy nyolc nagyobb eseményen, illetve partin keresztül meséli el három év történetét. A történet maga ismerős lehet, a film a szerelem utáni elkeseredett hajszáról szól, aminek nyilván vannak mélypontjai és vannak benne kellemes fejezetek is. Ilyen az élet. A film meglehetősen realisztikusan mutatja be ezt a sokak számára ismert problémát.

 
Van az úgy, hogy nem tudja az ember megfogalmazni normális módon egy film sztoriját, és ez nem jelenti azt, hogy azért, mert rossz lenne. 75/100 több»
 
Kacagtató vígjáték sivító sötétséggel a mélyén; biztos rendezés és bizonytalan emberség teszi May el-Toukhy dán rendezőnő első játékfilmjét emlékezetes darabbá. 6/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.