Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
kisssjanka   2018. 07. 23.

legújabb vélemény

Könnyed, szerethető, humoros és vidám film, frappáns megoldásokkal, szép, megindító jelenetekkel. Érdemes megnézni már csak a kellemes hangulata miatt is.

 
nikla113   2016. 07. 07.

Lináris történetmesélés helyett epizódos megoldáshoz nyúlt a rendező. Nincs is ezzel semmi baj mindaddig, amíg a film mondanivalója átjön, ellenben én azt éreztem, hogy sokminden a vágóasztalon maradt. Érdekes részek nem kerültek alapos kifejtésre, míg az unalmasabb jelenetek szükségtelenül hosszúra sikerültek.


 
mártilány   2016. 07. 05.

Szeretem a nem-amerikai filmeket, számomra mindig hitelesebb az ismeretlen, de jó színészek játéka, mint a jól ismert sztároké. A különbség nem csak ennyiben rejlik, a rendezés és a történetmesélés is más, noha ebben az esetben határozottan éreztem a hollywoodi hatást. Jó film ez, de felejthető.

 
despy   2016. 06. 19.

Tetszett a film keretezése, hogy nyolc nagyobb eseményen, illetve partin keresztül meséli el három év történetét. A történet maga ismerős lehet, a film a szerelem utáni elkeseredett hajszáról szól, aminek nyilván vannak mélypontjai és vannak benne kellemes fejezetek is. Ilyen az élet. A film meglehetősen realisztikusan mutatja be ezt a sokak számára ismert problémát.

 
Van az úgy, hogy nem tudja az ember megfogalmazni normális módon egy film sztoriját, és ez nem jelenti azt, hogy azért, mert rossz lenne. 75/100 több»
 
Kacagtató vígjáték sivító sötétséggel a mélyén; biztos rendezés és bizonytalan emberség teszi May el-Toukhy dán rendezőnő első játékfilmjét emlékezetes darabbá. 6/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.