Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
nikla113   2018. 10. 13.

legújabb vélemény

Lináris történetmesélés helyett epizódos megoldáshoz nyúlt a rendező. Nincs is ezzel semmi baj mindaddig, amíg a film mondanivalója átjön, ellenben én azt éreztem, hogy sokminden a vágóasztalon maradt. Érdekes részek nem kerültek alapos kifejtésre, míg az unalmasabb jelenetek szükségtelenül hosszúra sikerültek.

 
kisssjanka   2018. 07. 23.

Könnyed, szerethető, humoros és vidám film, frappáns megoldásokkal, szép, megindító jelenetekkel. Érdemes megnézni már csak a kellemes hangulata miatt is.


 
mártilány   2016. 07. 05.

Szeretem a nem-amerikai filmeket, számomra mindig hitelesebb az ismeretlen, de jó színészek játéka, mint a jól ismert sztároké. A különbség nem csak ennyiben rejlik, a rendezés és a történetmesélés is más, noha ebben az esetben határozottan éreztem a hollywoodi hatást. Jó film ez, de felejthető.

 
despy   2016. 06. 19.

Tetszett a film keretezése, hogy nyolc nagyobb eseményen, illetve partin keresztül meséli el három év történetét. A történet maga ismerős lehet, a film a szerelem utáni elkeseredett hajszáról szól, aminek nyilván vannak mélypontjai és vannak benne ke... több»

Galéria (7)

Videók (2)

 
Van az úgy, hogy nem tudja az ember megfogalmazni normális módon egy film sztoriját, és ez nem jelenti azt, hogy azért, mert rossz lenne. 75/100 több»
 
Kacagtató vígjáték sivító sötétséggel a mélyén; biztos rendezés és bizonytalan emberség teszi May el-Toukhy dán rendezőnő első játékfilmjét emlékezetes darabbá. 6/10 több»