A film az Emmanuelle Arsan írónő által megalkotott női főszereplő erotikus fantáziáit követi nyomon.
(szarka84)
(szarka84)Én nagyon szerettem az eredeti filmeket, de szerintem annyira nem sikerült azt a hangulatot visszahozni, amit nagyon sajnálok.
Hát nem gondoltam volna, hogy a múlt héten bemutatásra került Jókislánynál ez rosszabb lesz, de mégiscsak sikerült. Nagy reményeket támasztottam a filmmel kapcsolatosan, a kis rövid bemutató filmjéből elég szexinek, izgatónak, csábítónak, izgalmasnak tűnt a film, de hatalmas csalódás ért. A film alatt halálra untam magamat, unalmas, vontatott jelenetek. Ez még talán az 1970-es években is gyengére értékelhető lett volna ilyen kis gagyi szexjelenetekkel. Értem én, hogy próbált a film a női lelkekre hatni, és inkább a női közönségnek kedvezni, de nőként azt mondom, hogy ez halál unalmasra sikeredett, azért ennél nekünk, nőknek is nagyobb a vizuális ingerküszöbünk. Konkrétan a film szinte erotikamentes volt, és az, hogy konkrétan várjuk azt, hogy a férfi megdöngesse végre a nőt, ehelyett csak gyatra simogatást látunk, jégkockával játszadozást, majd a vége felé még mindig reménykedünk, hogy na végre jól meg fogja d*gni, és látunk valami normálisnak nevezhető szexjelenetet, de már kínossá válik, hogy a férfi aszexuálisként inkább végignézi, ahogy egy másik férfi kényezteti a hölgyet, majd egy orgazmus után vége is a filmnek. Ritka unalmasra értékelem. :(
Ez a stílus elment a 80-as években, de ma már olyan... semmilyen. Béna vonaglások, jégnyalogatás, sejtelmes nézések, imitált, erotikusnak szánt bohóckodások... akkor már inkább legyen pornó, bár azt a bolygó alsóbb társadalmi rétegei szállítják a fog... Több
A film 2 358 640 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 853 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Audrey Diwan a színészeknek nagy szabadságot adott az intim jelenetek megformálásában, biztosítva, hogy azok a karakterek érzelmeit és érzéseit tükrözzék.