Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
3
Videók
 
googk   2019. 03. 09.

Ezt a filmet elsősorban Adele Haenel és Pio Marmai párosa miatt érdemes megnézni, külön-külön és együtt is zseniálisak és szórakoztatóak. A sztori kellően egyedi és humoros, gyorsan lepereg a játékidő is.

 
ollggaalek   2019. 03. 08.

Kicsit katyvasz lett ez a film, mintha az alkotók sem tudták volna eldönteni, hogy mit akarnak. A Csak a baj van veled egy vegyes műfajú, alapvetően komoly témákat boncolgató film, ami nem tud egyről a kettőre lépni. Kár érte, viszont így sajnos nem is tudom ajánlani a megktekintését.


 
doktorfaust   2019. 03. 06.

Nekem általában nem szokott bejönni ez a fajta humor, de el kell ismernem, ezt most egész jól eltalálták a készítők. A dialógusok nagyon jól meg vannak írva, amire már csak hab a tortán a remek helyzetkomikumok!

 
Kiro93   2019. 02. 28.

Hát, gyerekek ez egy elképesztően jó vígjáték, alighanem az egyik legjobb, amit az utóbbi időben láttam. Egyszerre szórakoztató és romantikus, ami manapság eléggé ritkaság. Szóval, én csakis ajánlani tudom. Garantáltan ki tud rajta kapcsolódni az ember.

 
Igazi, őrülten játékos és üdítően szórakoztató vígjáték Pierre Salvadori új filmje, amelynek főszereplője, Adéle Haenel még sosem volt ennyire szexi. több»
 

Pierre Salvadorit a Csak a baj van veled!-ért a legjobb rendező díjára jelölték a francia Lumiere Awardson.

(hp)
 

Pierre Salvadori egy interjúban elmondta, hogy olyan filmesek nyújtotta számára inspirációt, mint Ernst Lubitsch vagy Gregory La Cava.

(hp)
 

A film eredeti címe "Remise de Peine" volt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.