A posztapokaliptikus világ tényleg jól sikerült, az 50-es évek fílingje már kevésbé nekem. Sorozat végig hülyíti az embert egy hatalmas katyvasszal, hogy majd a 8. epizód előrukkol egy hatalmas csattanóval, csak sajna túl sokat árulnak el annak, aki nem sík hülye, így a poén már nem annyira robban. Minél többet olvasok és nézek filmet az emberi szociológiával foglalkozó témában, egyre elkeserítőbb világ vár az unokáinkra. Maga a film jól rámutat egyes abszurditásokra az emberi sokszínűség terén, viszont elkeseredettség öntött el tőle, lehet, nagy az esélye, hogy vak tyúk is talál szemet, mint Verne regényeiben az utókor. Nálam egyetlen ponton érték el, hogy kicsit izguljak, mert nem néztem meg azt, hogy a dráma szó ott szerepel-e a plakáton. Biztos meg fogom nézni még egyszer, tudom, lemaradtam pár dologról érzésem van. :)
Megnéztem az első három epizódot - jó sorozat, remek látványvilág, tényleg szép és jó összeszedett produkció. Azonban: lerí róla a Bethesda keze nyoma, akik amióta átvették az egészet az Interplaytől, folyamatosan bizonyították, hogy nem értették meg... Több
Az első hírek és teaserek után Fallout fanok ezrei kiáltották: „Please don't screw up!” Bizony, a The Last of Us botrányos jelenetei után ez a félelem valós volt. Szerencsére ez az adaptáció jól sikerült. Fanyalgók persze mindig lesznek. Abban azonban biztos vagyok, hogy sokaknak csalt könnyet a szemébe, vagy az a bizonyos libabőr is előjött egyik-másik jelenetnél. Az atombombák becsapódását még egyik Fallout játék sem tudta így visszaadni például. A híres idézetet talán százezrek mondták egyszerre. Nekem ez új élmény volt, amikor gyakran mosolyogva bólogatva nyugtáztam, hogy mik és kik azok, amiket látunk. És még mindig nem lőtték el az összes lehetőséget. Bőven van mit megmutatni ebből a világból. Csak azt remélem, hogy a második évad is legalább ennyire jó lesz. „Please don't screw up!”
Egyszerűen remek adaptáció, minden szempontból. Nekem nagyon tetszik, igaz, csak néhány részt láttam belőle.
Örülök, hogy a játékon kívül vannak az események eddig! Durva, mik derülnek ki itt is a k............. Vault-Tecről! A játékokban is durva dolgok vannak, de sokról csak olvasni lehet. Nagyon jó sorozatban nézni, várjuk a 2. évadot! Már végigvittem év elején újra a 4-et! De most ez után a 76-ot fogom!