Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
tofis   2020. 07. 29.

legújabb vélemény

Bár a hangulata egész jó, engem valahogy nem fogott meg ez a sztori, amolyan lüktető és varázsos meg minden, de közben csakugyan egy külső szemlélő vagyok csupán.

 
Fiximan   2020. 07. 21.

Hát, ennek a filmnek egyszerűen nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Annyira egy mély és megható kapcsolati drámának akarja eladni magát, mindeközben azonban teljesen eltávolítja magát a nézőtől. Képtelenség azonosulni ezekkel az élethelyzetekkel. Mindez így pedig nagyon ellentmondásos.


 
Sniper   2020. 07. 14.

Rossznak nem mondanám, mert jól szórakoztam rajta, de nem éreztem elég kiforrottnak, a karaktereken is csiszolhatott volna még kicsit a forgatókönyvíró. Nem ez a Netflix legjobb filmje, de egyszer meg lehet nézni.

 
KingPin   2020. 07. 10.

Lehetett volna azért ez jobb is, nem volt eléggé összehangolva a sztori. Ebben a műfajban vannak sokkal jobb filmek is, talán emiatt voltak az elvárásaim is nagyobbak.

Omar Epps
Nia Long
Nia Long
Nia Long
Omar Epps
Nia Long
Stephen Bishop
Omar Epps
Nia Long
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.