Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
81%

Félvilág (2015)

Félvilág
Filmadatlap
 
25
Szereplők
24
Vélemények
46
Képek
3
Videók

Galéria (46)

Kovács Patrícia
Döbrösi Laura
Döbrösi Laura
Kovács Patrícia
Gryllus Dorka
Döbrösi Laura
Kulka János
Gryllus Dorka

Videók (3)

 
elekm90   2020. 11. 02.

legújabb vélemény

0

Nekem tetszett, szépen volt felvéve, és a történet is egész jó volt. Egyedül a színészi játékkal voltak gondjaim: a 3 főszereplőnő közül nekem csak Gryllus Dorka alakítása jött be, Kovács Patrícia nagyon ripacs volt, és Döbrösi Laura is végig csak a ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 03. 26.

a nap véleménye

1
Mágnás Elza tündöklése és bukása

Hangulatát tekintve a Félvilág nagyon betalált, a századforduló utáni (20. század eleji) magyar főváros egyszerre csábító és hátborzongató világa, a hangos szalonok, ahol a gazdag urak az estéiket töltik, persze nem éppen csinos feleségeikkel együtt,... teljes kritika»

 
indingo   2016. 02. 18.

0

A film hangulata és a kosztümök ellenállhatatlanok voltak. Kovács Patrícia nekem nem tetszett, szerintem nem beszél szépen és mindig hunyorog a szemeivel. 4 pontot csak azért adok neki, mert Made in Hungary.

 
Berto49   2016. 05. 28.

0

Nem gyakran történt meg, hogy egy filmet gyors egymásutánban megnézzek, most ez történt, bár felirattal láttam és a PC monitorján. Így az iszonyatos szerepmondás ellenére (motyogás, makogás) tisztában voltam, hogy mit kellett volna hallanom a Duna TV... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

0

Jaj,de gyenge.Ez egy nagyon rossz magyar film,mesterkélt,és alakoskodó,ripacskodó színészekkel.Próbálok valami pozítívumra is gondolni,de nem megy. Ja,a popcorn jó volt.

 
MP170506   2017. 07. 10.

0

Tetszett. Hiába kicsit lassú, vontatott mégis lekötötte a figyelmemet. A színészek alakítása is nagyon jó. Nézhető film!

 
Greeta   2017. 12. 14.

0

Talán a film különlegessége abban rejlik, hogy még nem készült ilyen jellegű film, ahol a látványra és a hangulatra ekkora hangsúlyt fektetnek. Történetben is érdekes.

 

A filmnek nem sok köze volt a megtörtént eseményekhez. Rózsi (a filmben Gryllus Dorka) a férfi szeretőjével együtt ölte meg Turcsányi Emiliát, alias Mágnás Elzát. A gyilkos nő Máranosztrán a börtönben halt meg, a szeretője büntetését viszont harmadolták, Marosán elvtárs pedig segítette abban, hogy kiszabadulása után munkát találjon.

(Berto49)
 

A bejárati ajtó a forgatás során eltört, bár a filmen nem látszik de a jelenetek felében az ajtó törött volt.

(laci044)
 
Nem is volt az olyan régen, amikor Szász Attila berobbant a tévébe A berni követtel – jött, látott és győzött. Most ugyanezt teszi: a Félvilág minden jelenetében kidolgozott dráma. GERA MÁRTON KRITIKÁJA. több»
 
Kosztümös. Erotikus. Thriller. Ritka levegőjű. Olyan csodálatosan néz ki, hogy az ember büszkén kihúzza magát a mozifotelben. Vagy hát otthon húzza ki, hisz a Félvilág hiába a vászonra való, marad tévéfilm. több»
 
Békebeli miliő, finom jellemrajzok, perzselő szerelmi játszmák, őrjöngő féltékenységek, bosszúvágy. Remekbe szabott filmdráma. több»