Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
81

Félvilág

(Félvilág)
 
Tünde Tóth  2017. 01. 09. 21:13

Bár Patrícia alakítása nálam kissé döcög, összességében jó magyar filmnek tartom a Félvilágot. A smink és a kosztüm különösen jól sikerült, Laura pedig egyszerűen gyönyörű. A sztori kicsit lapos, de mégis egy kiemelkedő munka a magyar tévéfilm kategóriában.
Szerintem egyszer mindenképpen meg kell nézni!

 
Timcsi  2016. 06. 19. 14:06

Látványban és kosztümökben kiemelkedő a film magyar viszonylatban. A története sajnos kevés és Kovács Patrícia pedig egyáltalán nem hiteles.

 
mrfaktor  2016. 04. 30. 23:14

Hosszú idő után egy magyar film, ami után elégedetten sóhajtottam a végén. Ez de jó volt. Végig tapintható volt a feszültség, a színészek jelesek, a történet és a zene is telitalálat. Teljesen megérdemelten söpri be a tengerentúli kisebb fesztiválok díjait. Ötös.

 
Annuska  2016. 04. 04. 08:10

A hangulat és a látvány, a kosztümök csillagos ötös. A történet már nekem egy picit kevés volt és hát Kovács Patrícia mint díva....Jaj! Kulkából többet is néztem volna és Döbrös Laurát is egy egyre jobb szerepekkel találják meg!

 
mártilány  2016. 03. 02. 02:43

Hú, Kovács Patrícia nem csak nagyon szexi, de jó színésznő is. Jó kis film lett, tudom ajánlani.

Kovács Patricia
Döbrösi Laura
Döbrösi Laura
Kovács Patricia
Gryllus Dorka
Döbrösi Laura
Kulka János
Gryllus Dorka
Smoking Barrels: Félvilág
Ha az elődöknek nem is feltétlenül nevezhető alkotások szintjét nem is üti meg, egy újabb minőségi darabbal gazdagodott a magyar tévéfilmek tára, amiből akár a mozis kollégák is tanulhatnának bőven...
Kultúrpart: HALOTT KURTIZÁN A KOSÁRBAN
Kosztümös. Erotikus. Thriller. Ritka levegőjű. Olyan csodálatosan néz ki, hogy az ember büszkén kihúzza magát a mozifotelben. Vagy hát otthon húzza ki, hisz a Félvilág hiába a vászonra való, marad tévéfilm.
Art7: Mágnás Elza balladája
Békebeli miliő, finom jellemrajzok, perzselő szerelmi játszmák, őrjöngő féltékenységek, bosszúvágy. Remekbe szabott filmdráma.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.