Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
55
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
12
Képek
4
Videók
Flash Gordon
 
kórica   2016. 01. 28.

legújabb vélemény

Én meg nagyon jókat nevettem amatőrségén, egyszerűen nehezen tudok rá egy csillagot is adni. Szeretni valóan valóan rossz. Nem szabad egy percet sem komolyan venni belőle.

 
Fildi   2015. 07. 28.

Nem mai film, de ma is szívesen megnézem. Sci-fi kategóriában jobbak között van. Látványos, szórakoztató és a sztorija is ötletes, nem sablonos film.

Sam J. Jones

A film összbevétele 27 107 960 dollár volt (imdb.com).

 

Valamennyi főszereplő több filmre írta a lá a szerződését, de a gyenge fogadtatás miatt a folytatások sohasem készültek el.

(magyaristvan)
 

Arnold Schwarzenegger az osztrák akcentusa miatt bukta a címszerepet.

(magyaristvan)
 

Max von Sydow Ming jelmeze több, mint 32 kiló volt. Csak néhány percig volt képes benne egy helyben állni.

(magyaristvan)
 

Négy James Bond színész is feltűnik a filmben: Max von Sydow, Timothy Dalton, Topol és Robbie Coltrane.

(magyaristvan)
 

George Lucas gyerekként imádta a régi Universal-os Flash Gordon sorozatot és meg akarta csinálni a modern változatát. Amikor megtudta, hogy mennyiért akarják adni (versenyben volt Federico Fellini is), inkább megírta a Csillagok Háborúját (Star Wars)(1977).

(magyaristvan)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.