Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Fletch (1985)

Fletch
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Fletch

Galéria (6)

Videók (1)

 
Berto49   2018. 06. 01.

legújabb vélemény

1

A nyolcvanas évek nívós komédiása volt Chevy Chase (első igazi sikere az 1978-as „Óvakodj a törpétől”, a több részes Griswold család vakációs sorozata, etc.) Olvasom, hogy napjainkban súlyos egészségügyi problémával küzd, felismerhetetlenné puffadt a... több»

 
Zénó   2018. 01. 01.

0

Évek óta próbálok egy értelmes Chevy Chase filmet megnézni a Vakáció-sorozaton kívül, de mindannyiszor befürdök... ahogy ezzel is... érthetetlen, követhetetlen, zavaros sztori az elejétől a végéig, erőltetett poénokkal... hát a folytatást már meg sem nézem.

 
Mirci   2014. 11. 28.

0

Inkább nem firtatom Chevy eltékozolt színészi tehetségét, melyet az ilyen szerepekbe ölt, mivel végülis nagyon nagyot alkotott, mint a nyolcvanas évek egyik humorzsákja a tengerentúlon. Szerintem ez sem rosszabb semmivel sem a többinél, engem nagyonis kikapcsolt.

A film összbevétele 59 612 888 dollár volt (imdb.com).

 

Gregory McDonaldnek a Fletch könyvek írójának jóváhagyási joga volt a szereplőválasztást illetően, éppen ezért élt a lehetőséggel és visszautasította, hogy Mick Jagger vagy Burt Reynolds játssza a főszerepet.

(rbernadett)
 

Chevy Chase számos interjúban elmondta, hogy Fletch a kedvenc filmje, mert ez a szerep adta meg neki a lehetőséget, hogy önmaga lehessen.

(rbernadett)