Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Fletch
 
Berto49   2018. 06. 01.

A nyolcvanas évek nívós komédiása volt Chevy Chase (első igazi sikere az 1978-as „Óvakodj a törpétől”, a több részes Griswold család vakációs sorozata, etc.) Olvasom, hogy napjainkban súlyos egészségügyi problémával küzd, felismerhetetlenné puffadt a májától. Nem a mostanában oly népszerű trágár, vulgáris humort képviselte, hanem főleg a jópofa dialógusok mestere volt. Ez a filmje is ilyen, az egyik nagyon mulatságos visszatérő elem, hogy ahányszor bemutatkozik, mindig más és más néven teszi. A drogárusítás leleplezését szándékozó újságíró belekeveredik egy igen bonyolult ügybe, de ma úgy mondanánk, hogy az oknyomozó újságírás módszereivel kideríti a valódi bűnös kilétét. Olyan sikeres volt a film, hogy öt év múlva elkészítették a folytatását is, „Szenzációs ajánlat” alcímmel, egyes vélemények szerint jobb, mint az előzménye. Azoknak ajánlom, akik ki nem állhatják Adam Sandler, Will Ferrell, vagy Ben Stiller idétlen, agyzsibbasztó filmjeit.

 
Zénó   2018. 01. 01.

Évek óta próbálok egy értelmes Chevy Chase filmet megnézni a Vakáció-sorozaton kívül, de mindannyiszor befürdök... ahogy ezzel is... érthetetlen, követhetetlen, zavaros sztori az elejétől a végéig, erőltetett poénokkal... hát a folytatást már meg sem nézem.


 
Mirci   2014. 11. 28.

Inkább nem firtatom Chevy eltékozolt színészi tehetségét, melyet az ilyen szerepekbe ölt, mivel végülis nagyon nagyot alkotott, mint a nyolcvanas évek egyik humorzsákja a tengerentúlon. Szerintem ez sem rosszabb semmivel sem a többinél, engem nagyonis kikapcsolt.

A film összbevétele 59 612 888 dollár volt (imdb.com).

 

Gregory McDonaldnek a Fletch könyvek írójának jóváhagyási joga volt a szereplőválasztást illetően, éppen ezért élt a lehetőséggel és visszautasította, hogy Mick Jagger vagy Burt Reynolds játssza a főszerepet.

(rbernadett)
 

Chevy Chase számos interjúban elmondta, hogy Fletch a kedvenc filmje, mert ez a szerep adta meg neki a lehetőséget, hogy önmaga lehessen.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.