67% 37 szavazat
Valld be, Fletch

Valld be, Fletch

Confess, Fletch
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
29
Szereplők (29)
23
Képek (23)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Miután több gyilkossággal is megganyúsítják, Fletch igyekszik bebizonyítani ártatlanságát, miközben menyasszonya ellopott műkincsgyűjteménye után kutat.

(csd)

Forgatókönyvíró: Zev Borow, Greg Mottola
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.09.16. | Netflix (2024.04.19.)

Hol nézheted

Jon Hamm
Marcia Gay Harden
Jon Hamm
Jon Hamm

KULCSSZAVAK

 
2024.04.21 King Leonidas

legújabb vélemény

Kicsit sok karaktert mozgat, ezáltal kicsit túlbonyolított, cserébe nem kicsit szórakoztató.

0
 
2024.02.01 Ahoj poplacsek

7/10 – Vicces, szórakoztató

Sose láttam Fletch-filmeket, nem is hallottam róluk, nincs összehasonlítási alapom, hogy mihez képest milyen. Ebben a filmben Jon Hamm játssza, aki szerintem gyárilag elég vicces fazon, és itt kapott is elég sok poénkodási lehetőséget. Ez egy bűnügyi sztori, maga a bűnügy és a nyomozás viszonylag érdektelen, a film viszont kellően vicces egy szórakoztató kikapcsolódáshoz. Abszurdra vették a humort, ami nekem nagyon be szokott jönni. Pl. Fletch megkérdezi valakitől, hogy mi a számítógépének a jelszava, mire a másik mondja a telefonba hogy „b@szódj meg”. Fletch szomorú, hogy hát de miért, végül sikeresen belép a nevezett jelszóval. Ez így lehet, hogy leírva nem volt akkora poén, de a filmben tényleg vicces jelenet volt. Szóval nem mély, de vicces, úgy érdemes nézni, mint valami sitcomot vagy Family Guyt. Na jó, az utóbbitól azért messze van. De nem rossz.

0
 
2024.03.06 Török389133

Nem rossz, lehet rajta nevetgélni, de a történet elég összevissza.

0
 
2024.01.29 feherhat

Kicsit szkeptikusan mentem bele a dologba, mert nem hittem volna, hogy valaki tudja helyettesíteni Chevy Chase-t, de Josh Hamm jól nyomja, nem is vele van a baj. Sajnos a film úgy összességében elég felejtős. De az alakítások rendben vannak.

0