Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
1
Videók
 
ollókéz   2020. 04. 17.

legújabb vélemény

Bevallom nem igazán tudtam, mire számítsak ettől a filmtől, kicsit tartottam tőle, hogy egy wannabe krimit kapok majd, amelynek nem igazán tudom megemészteni a céltalan humorát. De szerencsére tévedtem, nagyon kellemsen csalódtam az egészben, az alapvetően jó hangulatú film, remek képi világgal operál, amelyre már csak ráadás a kis nyomozósdi szál.

 
cosmik   2020. 04. 16.

Persze nem akarom senkinek se a kedvét elvenni, de ez nem az a film lesz, amit majd újra meg akarsz nézni. Egyszeri aklalomra persze ideális, leköti az embert teljesen, de nálam valahogy olyan felejtős...


 
SztarkTóni   2020. 04. 11.

A maga sajátos hangulatával afféle "egzotikus" krimi hatást kelt. Egyszerre bohókás, rejtélyes és szórakoztató, nem láttam még hasonló filmet, ami miatt külön plusz pont jár.

 
DarkLion   2020. 04. 10.

Ha könnyed szórakozásra vágysz és sodródni szeretnél az eseményekkel, ez a film nem fog csalódást okozni, igazán egyedi detektívtörténet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.