Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Másodállás (2016)

Un petit boulot
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
20
Képek
4
Videók

Galéria (20)

Michel Blanc
Romain Duris
Romain Duris
Alice Belaïdi
Romain Duris
Michel Blanc
Romain Duris
Gustave de Kervern
Michel Blanc
Romain Duris
Charlie Dupont
Romain Duris
Michel Blanc
Romain Duris
Romain Duris
Alice Belaïdi
Romain Duris

Videók (4)

 
Spastic   2019. 11. 29.

legújabb vélemény

0

Végig lekötötte a figyelmemet, nekem tetszett.

 
HercegPeter   2019. 02. 06.

0

Kellemes meglepetés volt. Csak elindítottam, hogy menjen valami, de aztán egész érdekesnek találtam és végig lekötött. Az elején a narráció jó ötlet volt, így gyorsan megismertük a főhős helyzetét és megmenekültünk attól, hogy rengeteg sablonos, unal... több»

 
Berto49   2017. 12. 28.

0

Egyszer nézhető fekete komédia. Valószínűleg kis költségvetésű film, néha meglepően morbid felhangokkal. A mai világban csak bérgyilkosságok elvállalásával lehet megélni? Bízom benne, hogy nem így van, bár a 20 meg a 40 rongyok főleg €-ban elég csábító.

 
tomvétsz   2016. 12. 28.

1

Bevallom, a rendezőtől eddig csak a Hosszú út lefelé-t láttam, de az bejött, így gondoltam beülök rá a párommal. Nem váltja meg a világot, de egyszeri alkalomra megfelelő volt. Inkább a nagy átlaghoz sorolnám, de a maga nemében szórakoztató film. Né... több»

 
MMcFly2015   2017. 10. 17.

0

Szeretek elrugaszkodni az amerikai filmektől, és ez se rossz választás, de nem elég. Jól indul a film, szimpatikusak a szereplők és a beszólások nagyon is jól működnek. Érdekes maga a szituáció, de egy bizonyos szinten nem tud feljebb lépni se krimik... több»

 
dovetusfurdo   2017. 12. 09.

0

Semmit nem vártam ettől a filmtől mégis mutatott olyat ami nekem nagyon tetszett ! Jó film!

 
Bulki   2016. 12. 26.

0

átlagon fölüli fekete humor, nagyon jól eltöltött idő. idén ez nem az első francia film/komédia, ami nagyon is elnyerte a tetszésemet, az Életem nagy szerelme hasonlóan szórakoztató volt

A film 6 474 899 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 300 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Pascal Chaumeil rendező miután 2004-ben elolvasta a film alapjául szolgáló könyvet azonnal eldöntötte, hogy meg fogja filmesíteni azt. Erre több mint tíz évet kellett várnia.

(hp)
 

Az alkotók elmondásai szerint a filmet olyan ikonikus rendezők munkái inspirálták, mint a Coen-fivérek, vagy Ken Loach.

(hp)
 

A film Iain Levison regényén alapszik.

(hp)
 

Ez a film a rendező Pascal Chaumeil utolsó filmje. A direktor 2015 augusztus 27-én elhunyt.

(BéBé)
 
A filmnek van egy egész jó kis lendülete, ami a felénél azonban megtörik, és ez el is kíséri az alkotást egészen az utolsó percekig. Mindenesetre egy abszolút szerethető kis mozi, ahol a főszereplő karizmája nagyjából el is viszi a hátán a filmet, még akkor is, ha morálisan sokszor megkérdőjelezhetőek a tettei. De annyi bérgyilkos van, akit kedvelünk, miért pont ő lenne a kivétel? 65/100 több»