64% 68 szavazat
Flúgos járat

Flúgos járat

Soul Plane
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
18
Szereplők (18)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A repülőútja során történt megaláztatás miatt Nashawn Wade beperli a légitársaságot. Mivel azt szeretné, hogy ilyen soha senkivel ne történhessen mégegyszer, a hatalmas kárpótlásból saját légitársaságot alakít. Elképzelése szerint a Soul-járat teljesen új jelentést adna a repülésnek. Az NWA gépén szexis utaskísérők, fedélzeti táncklub, funky zene és egy fürdőszoba várja az utasokat. A Los Angelesből induló első járat útja azonban nem várt nehézségekbe ütközik. Az utasok között van ugyanis Mr. Hunkee és családja. A családfő alaposan fölkavarja a kedélyeket.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.01.23.
Snoop Dogg
Snoop Dogg
Snoop Dogg
Method Man
Kevin Hart
Tom Arnold
Missi Pyle
Tom Arnold
Arielle Kebbel
Method Man
Sofía Vergara
John Witherspoon
 
2019.07.14 danaso

legújabb vélemény

Nagyon őrült ez a film, már-már egy Scarry Movie eszementségével vetekszik. Na, ha az tetszett valakinek, ez tutira fog. Nincs mit túlbonyolítani rajta, ki kell kapcsolni az agyat és kész!

0
 
2015.04.16 achyles77

Oké, nem mondom, hogy Snoop Dog ne lenne jópofa, tetszik a humora, de akkor is...mi a fene volt ez a film? :)Teljesen agyament és elrugaszkodott poénokkal van tele, aminek se füle, se farka. Az biztos, hogy nagyon hiányzik az átgondoltság ebből a fil... Több

0

A film összbevétele 13 922 211 dollár volt (imdb.com).

#1