49% 43 szavazat
Tomboló tűz

Tomboló tűz

Nou fo
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
22
Szereplők (22)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Shan sikeres zsaru, aki karrierje során számos rejtélyt oldott meg. Egy nap azonban visszatérnek a múlt árnyai, amikor egy régi bűnbanda bukkan fel ismét a színen.

(csd)

Rendező: Benny Chan
Forgatókönyvíró: Benny Chan
Ország: Hongkong, Kína
Premier: 2021.07.30.
 
2022.12.10 Rics

legújabb vélemény

Nekem nagyon tetszett, nagyon negatív jelzők voltak rá, de én élveztem nagyon is.

1
 
2022.09.01 wacher


Pörgős. És minden nagyobb esemény után kanyarodik a történet, van min (előre) gondolkodni. Nem tudom, hogy ebben mi volt a kuszaság, tiszta sztori volt. Lehet, hogy az idősíkokat, a visszaemlékezéseket nem tudtad követni. Szerintem ha tűnődni lehet, hogy kinek kell drukkolni, akkor az is jelent valamit (pl. hogy a jó nem folt nélküli, a rossz meg nem magától lett rossz, stb). Nekem egy dokumentumfilm legyen realista :) Nem életem filmje, de egy megnézést bőven megér.

0
 
2021.12.03 Mirci

Ha egy akciófilmet keresel jó színészi játékkal, párbeszédekkel, ami legalább félig-meddig realista... Ez nem az.

0
 
2022.08.11 ringololol

A jó vágás javíthat egy gyenge forgatókönyvön, de még a legjobb vágó sem tud megmenteni egy olyan kusza, összefüggéstelen összevisszaságot, mint ez. Egy óra elteltével még mindig azon tűnődhetsz, hogy kinek is kellene szurkolnod.

0
 

A film akciókoreográfiáját maga Donnie Yen, valamint Kenji Tanigaki és Dede Ku akciórendezők készítették. Szerző: Hupka Adrián

#1
 

A film volt Benny Chan rendező utolsó projektje, aki 2020. augusztus 23-án hunyt el rákban. Chan még képes volt befejezni a film forgatását, és betegsége ellenére halála előtt felügyelte a film utómunkálatainak nagy részét. A filmet Chan emlékének szentelték.Szerző: Hupka Adrián

#2