Mindörökké

Forever

2015.05.01 house354

Tetszik a sorozat. Sajnos még csak a 2. részig tudtam megnézni. Amint tudom megnézem az évadot, mert nagyon érdekes a téma, és felkeltette a figyelmemet a sorozat.

2019.01.15 Doloresz89

Nagyon érdekes az alapötlet, őszintén sajnálom, hogy elkaszálták a sorozatot, bőven volt benne még potenciál.

2022.01.29 Barta Attila

Kár, hogy csak egy évadot csináltak belőle! Már az első rész megfogott!

2015.03.29 Trob

Csak az első részét láttam de az nagyon tetszett. Amint lesz időm nézem tovább. Jó témát feszeget.

2015.02.13 NagyThor

A sorozat magával ragadó! Henry Morgan története nem mindennapi, és valljuk be nem mindennap találkozunk olyan sorozattal ahol egy halhatatlan a főszereplő... A sorozat kicsit hajaz a mentalistára, de csak egy keveset. Nagyon szerethető sorozat, üzenetekkel tele..

2019.06.02 Solsy

A sorozatban megvan minden, amit szeretek, krimi, misztikum, romantika, humor és dráma. A sztorija engem a Hegylakóra emlékeztetett és az Adaline varázslatos életére. A két férfi főszereplő (Ioan Gruffudd és Judd Hirsch) remek párost alkotott. Minden... Több

2016.03.14 Gabe

Rémesen ideges és csalódott vagyok!!! < -- Ezek az idióta amerikaiak!!! Mi a tö... tetszik nekik ha ez sem??!?? Nekem nagyon - nagyon tetszett!!! Érdemes (Szerintem!) megnézni!!!