Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
25
Képek
6
Videók
A nő, akit szerettem
Julianne Moore
Ellen Page
Julianne Moore
Ellen Page
Julianne Moore
Ellen Page
Julianne Moore
Ellen Page
Ellen Page
Julianne Moore
Ellen Page
Michael Shannon
Ellen Page
Ellen Page
Ellen Page
Ellen Page
Ellen Page
Michael Shannon
Josh Charles
Michael Shannon
Julianne Moore
Ellen Page
Ellen Page
Steve Carell
Steve Carell
Julianne Moore
Steve Carell
Steve Carell
Julianne Moore
Ellen Page
Julianne Moore
Michael Shannon
 
Artemisia   2019. 11. 02.

legújabb vélemény

Tisztelgés Laurel Hester előtt

Nem is tudom, mit mondjak erről a filmről. A műfaját is nehéz pontosan behatárolni, ezért nehéz találó kritikát írni róla. Talán azt lehetne róla elmondani elsődleges jellemzőként, hogy inkább az erkölcsi tanulságra épít, és arra érdemes figyelni elsősorban, mintsem magára a cselekményre, forgatókönyvre, effektekre, képi világra. Ezekben semmi különöset nem tartogat a film, de nem is rosszak, teljesen átlag színvonalat hoz. Társadalomkritikaként egész jó, gyakorlatilag ezen a szálon hozza fel az érdemeinek teljes repertoárját, amit az is igazol, hogy a főhősnők megnyerik a jogi csatát – a valóságban is. Romantikus drámaként sem túl innovatív, de azért realisztikusan mutatja be a kapcsolat ... több»

 
rbernadett   2016. 01. 28.

Egy meleg és súlyosan beteg rendőrnő, aki 23 éven keresztül tette kockára az életét minden nap, azért, hogy az emberek biztonságban érezhessék magukat nem kér mást, minthogy halála után párját ugyanazok az jogok illessék meg mint azokat az özvegyeket, akik heteroszexuális kapcsolatban éltek szintén rendőr párjukkal. Ennyit. Se többet, se kevesebbet. Milyen egyszerű is lehetne....! Véleményem szerint a film nem hatásvadász és nem túlcsorduló. Bár a kritika szerint nem elég drámai, sőt inkább lapos, szerintem meg pont reális. Nagy jelenetek nélkül mutatja be, amiről ez a történet valójában szól.

 
A Budapest Pride filmfesztiválon mutatták be Peter Sollett filmjét, mely egy amerikai polgárjogi ügyet mutat be, amelynek főszereplője egy leszbikus pár. Láttunk már jobbat. több»
 
Én személy szerint úgy vagyok Julianne Moore-al, hogy az a film, amiben játszik, rossz nem lehet, sőt, szereplése egyenesen garancia egy kitűnő filmre. Ugyanígy van ez Michael Corbett Shannon és Steven John Carell esetében is. Nos, amennyiben ez a nevezetes három színész ugyanabban a felvételben szerepel, az biztos befutó lesz, egy fényes csillag a mozgóképek univerzumában.(4/5)

A film összbevétele 1 474 471 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Zach Galifianakist szerződtették Steven Goldstein szerepére, de az időbeosztása okozta problémák miatt végül kiesett és Steve Carell vette át a helyét.

(rbernadett)
 

Az igazi Stacie Andree, Dane Wells és Steven Goldstein statisztaként megjelennek a filmben. Stacie (mostanra hosszú szőke haja van) fekete kardigánban ül Ellen Page mögött egy kicsit balra a köztes folyosó jobb oldalán. Dane alakítja azt a rendőrtisztet, aki a két magasabbik között áll a temetésen és a hamvakat tartja. Steven a második ülésen látható Steve Carell (aki őt személyesíti meg) mögött ül és piros táblát tart a kezében ugyanott, ahol az igazi Stacie ül később.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.