Vérszomj 2. - Elszabadulva

Ginger Snaps 2: Unleashed
Cikkek

A film forgatását 2003. február 03-án kezdték meg Kanadában, és 2003. március 14-én fejezték be.Szerző: Kóborló

Idehaza az Intercom forgalmazásában került bemutatásra, még videokazettán, 2004. novemberében.Szerző: Kóborló

Amint befejezték a film forgatását, szinte azonnal elkezdtek dolgozni a harmadik részen.Szerző: Kóborló

A film végén látható vérfarkas smink felvitele a színészre közel 7 órát vett igénybe, és további egy órába tellett, míg eltávolították róla.Szerző: Kóborló

A rendezőnek Brett Sullivan-nek ez volt az első egész estés filmje, ezelőtt csupán rövidfilmeket készített.Szerző: Kóborló

A film stáblista végén, kiírják hogy a forgatás alatt semmilyen élőlénynek és vérfarkasnak nem esett bántódása!Szerző: respect the movies

Ezt a filmet is több címen ismerték: Két testben:Elszabadulva vagy a másik közismert címe: Vérszomj 2.-ElszabadulvaSzerző: respect the movies

A filmet a 2005-ös Fangoria Chainsaw díjátadón több kategóriában is jelölték, végül két díjat zsebelt be! Az egyik a legjobb színésznőnek járót (Emily Perkins) a másik pedig a legjobb női mellékszereplőért járót (Tatiana Maslany) ő alakította a filmben Szellemet!Szerző: respect the movies

A kórház romos területe a valóságban egy elhagyott elmegyógyintézet volt és az az állapota, amilyennek a filmben látjuk megegyezik azzal, ahogyan a filmkészítők rátaláltak. Szerző: rbernadett

Az egyik jelenetben Brigitte lába kiugrik a helyéről és neki kell visszaugrasztania. Állítólag Emily Perkins a saját lábán csinálta ezt meg a forgatáson és nem használt műlábat. Szerző: rbernadett