50% 36 szavazat
Fullmetal Alchemist: Sebzett bosszúja

Fullmetal Alchemist: Sebzett bosszúja

Hagane no Renkinjutsushi: Kanketsu-hen - Fukushusha Scar
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
29
Szereplők (29)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Amikor egy titokzatos alak elkezdi célba venni az állami alkimistákat az Isten ellen elkövetett bűneik miatt, Edward Elric alkimista és testvére, Alphonse a legsebezhetőbbek. Eközben a homonkuluszok ismét elkezdik leleplezni magukat.

(Hupka Adrián)

Rendező: Fumihiko Sori
Ország: Japán
Premier: 2022.05.20. | Netflix (2022.08.21.)

Hol nézheted

 
2022.09.30 JRD

legújabb vélemény

4* csakis a legendának szól...

Kövezzetek meg, de imádom ezt a filmet. Amit már a másik résznél is leírtam ez erre a részre is igaz. De kinek milyen az ízlése, ki mennyire ismeri az eredeti animét. Hogy jobb lett volna nem filmet csinálni belőle? Minden bizonnyal. Vannak történetek, melyeket nem kellene megfilmesíteni. (Csak gondoljunk a Dragon ball: Evolúció filmre.) De kinek milyen az ízlése. Nézd meg és döntsd el magad. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

0
 
2022.08.22 BloodyMary

A japán anime valahogy jobb, mert a 2D-s rajzokból hiányzik az érzelmi mélység, így a néha nevetséges párbeszédek nem tűnnek rossznak, mert nem párosulnak nevetséges színészi játékkal. Másrészt, a japán élőszereplős sorozatokban gyakran nevetséges sz... Több

1
 
2022.06.29 Holló

Soha nem fogom megérteni, hogy miért készülnek ilyen filmek, mint ez, Az utolsó léghajlító vagy a Dragonball. Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem lehet lefordítani a médiumok között, a manga az egyik ilyen. Az anime egy másik. Bárki, aki megcsinálta, csúfos kudarcot vallott. Ez sem kivétel.

0
 
2022.08.20 Cercei

Megvannak a maga gyengeségei, de azért egy pofásan összerakták, különösen az előzőekhez képest. Ha azokat láttad, pozitív csalódás lehet, ha pedig csak magában nézed, akkor afféle közepes.

0