52% 24 szavazat
Fullmetal Alchemist: Az utolsó alkímia

Fullmetal Alchemist: Az utolsó alkímia

Hagane no Renkinjutsushi: Kanketsu-hen - Saigo no Rensei
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
22
Szereplők (22)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Egy sötét összeesküvés kezd a felszínre törni, ami arra kényszeríti az Elric fivéreket, hogy minden erejüket összeszedve, és barátaik segítségét kérve szembenézzenek a gonosszal, valamint végre hosszú útjuk végére… Több


Rendező: Fumihiko Sori
Forgatókönyvíró: Hiromu Arakawa
Ország: Japán
Premier: 2022.06.24.
 
2022.09.27 JRD

legújabb vélemény

A plusz csillag csakis a legendának szól...

Nos, valószínűleg megköveznek, de én imádom ezt a filmet. Mondjuk a legtöbb esetben azoknak értékes, akik ismerik az előzményeket. A japán mangasorozat (amit Araka Hiromu írt és rajzolt) 20 éves fennállásának tiszteletére született meg a film, melynek az első része a Fullmetal Alchemist volt.(Egyébként Japánban 2010-ig a mangasorozat több mint 50 millió példányban kelt el.) Maga a sztori igazából nem nagy szám. Kissé bárgyú, túljátszott és a technikai megoldások sem különösebben csábítóak, mégis úgy gondolom, hogy akiknek múltja van a Fullmetal Alchemisttel, azok azért tudni fogják értékelni. Ha megnézed, kezeld a helyén. Szóval filmre fel és jó szórakozást!

0
 
2022.09.26 Reumascsiga1

Rettenetes a CGI ebben a filmben. Elsősorban nem is értem, mi értelme van animéből élőszereplős filmet csinálni, szerintem a két médium nem igazán kompatibilis.

0