Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Boszorkányvadászat (2011)

Season of the Witch
Filmadatlap
 
28
Szereplők
15
Vélemények
19
Képek
2
Videók

Galéria (19)

Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Ron Perlman
Nicolas Cage
Ron Perlman
Nicolas Cage

Videók (2)

 
JRD   2022. 05. 23.

legújabb vélemény

0

Hogy Cage szerepvállalásai nem túl szerencsések az új évezredben, az nem vitás. Viszont ez a film nem rossz. Érdemes megnézni, ha nem Cage régmúlt dicsőségét keresed benne. De ne hallgass rám, nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
indingo   2016. 02. 16.

0

Tényleg egyszer nézhető, vannak ennél sokkal rosszabb filmek is! Pár éve láttam, igaz csak azért néztem meg, mert Magyarországon fogatták, sőt azon a településen, ahol én lakom! Millió egy ilyen film született már, csak ebben Nicholas Cage szerepel.

 
rbernadett   2015. 04. 21.

0

Nem is tudom miért volt ez a film "rossz". A történet érdekes, a hangulat félelmetes és hiteles, valamiért mégis csalódottságot éreztem a film végén, pedig nem is igazán vártam tőle semmit.

 
Norbert93   2019. 04. 13.

0
Alulértékelt

Nem túl látványos, nem túl monumentális, de nem is akar sok lenni. A lecsúszott Nic Cage könnyen megbirkózik a nem túl bonyolult és kifinomult szereppel. Sokan már csak miatta lehúznak egy adott filmet, bár igaz, ami igaz, ilyen mélyrepülést még nem látott Hollywood. A filmben kb. minden kisköltségvetésű (beleértve a sztorit is, bár az nem feltétlen pénz kérdése.) Semmi újat nem mutat, de számomra mégis meg volt az a tipikus B-kategória plusz, már ha van ilyen. Akárki akármit mond, nem tudom közepes vagy gyenge filmként kezelni, sokkal jobban tetszett, mint az ugyanabban az évben debütált Jeremy Renner-féle boszorkányvadász film.

 
Norbi   2018. 07. 25.

0

Én úgy gondoltam sokáig hogy tetszik, aztán ahogy a film közepe felé értem rájöttem, hogy igazából nem is érdekel , csak úgy nézem. Nem tudom miért, de olyan üres volt az egész számomra.

 
Milanman   2016. 04. 17.

0

A fantasy műfajának legújabbkori népszerűségét igyekszik meglovagolni ez a film, de sajnos egyetlen olyan aspektusa sincs, amire azt lehetne mondani, hogy legalább egy kicsit is jó, érdekes, vagy élvezetes lenne. Felesleges, logikátlan, rossz film. Nem nézhetetlen, csak rossz.

 
Csillagpor   2018. 10. 20.

0

Hát ez harmat gyenge film volt sajnos. Rossz és milliószor lerágott csont történet, harmatgyenge alakítások, nevetséges animáció...ennél kevesebbért is volt már hogy útáltam egy filmet.... Nem igazán ajánlom senkinek. Szinte nézhetetlen.

A film összbevétele 91 627 228 dollár volt (imdb.com).

 

A próbavetítésen inkább fiatal férfiak vettek részt.

(JRD )
 

A filmet eredetileg sokkal agresszívabbra és véresebbre készítették, de végül egy lájtosabb verzió került a piacra .

(JRD )
 

Cage eddig nem játszott olyan filmben, melyben lovagolnia kellett, így a kellett szerep kedvéért ezt és a kardvívást is meg kellett tanulnia.

(JRD )
 

A filmet Magyarországon, a Pest megyei Sóskúton forgatták, ott, ahol a Borgiák sorozat egyes jeleneteit is.

(Hablaty)
 

Az erdő neve, ahol áthaladnak egy bibliai utalás.

(kázsé)