Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
61

Boszorkányvadászat (2011)

Season of the Witch
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Norbert93   2019. 04. 13.

legújabb vélemény

Alulértékelt

Nem túl látványos, nem túl monumentális, de nem is akar sok lenni. A lecsúszott Nic Cage könnyen megbirkózik a nem túl bonyolult és kifinomult szereppel. Sokan már csak miatta lehúznak egy adott filmet, bár igaz, ami igaz, ilyen mélyrepülést még nem látott Hollywood. A filmben kb. minden kisköltségvetésű (beleértve a sztorit is, bár az nem feltétlen pénz kérdése.) Semmi újat nem mutat, de számomra mégis meg volt az a tipikus B-kategória plusz, már ha van ilyen. Akárki akármit mond, nem tudom közepes vagy gyenge filmként kezelni, sokkal jobban tetszett, mint az ugyanabban az évben debütált Jeremy Renner-féle boszorkányvadász film.

 
indingo   2016. 02. 16.

Tényleg egyszer nézhető, vannak ennél sokkal rosszabb filmek is! Pár éve láttam, igaz csak azért néztem meg, mert Magyarországon fogatták, sőt azon a településen, ahol én lakom! Millió egy ilyen film született már, csak ebben Nicholas Cage szerepel.


 
rbernadett   2015. 04. 21.

Nem is tudom miért volt ez a film "rossz". A történet érdekes, a hangulat félelmetes és hiteles, valamiért mégis csalódottságot éreztem a film végén, pedig nem is igazán vártam tőle semmit.

 
Norbi   2018. 07. 25.

Én úgy gondoltam sokáig hogy tetszik, aztán ahogy a film közepe felé értem rájöttem, hogy igazából nem is érdekel , csak úgy nézem. Nem tudom miért, de olyan üres volt az egész számomra.

 
Milanman   2016. 04. 17.

A fantasy műfajának legújabbkori népszerűségét igyekszik meglovagolni ez a film, de sajnos egyetlen olyan aspektusa sincs, amire azt lehetne mondani, hogy legalább egy kicsit is jó, érdekes, vagy élvezetes lenne. Felesleges, logikátlan, rossz film. Nem nézhetetlen, csak rossz.

Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Ron Perlman
Nicolas Cage
Ron Perlman
Nicolas Cage

A film összbevétele 91 627 228 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Magyarországon, a Pest megyei Sóskúton forgatták, ott, ahol a Borgiák sorozat egyes jeleneteit is.

(Hablaty)
 

Az erdő neve, ahol áthaladnak egy bibliai utalás.

(kázsé)
 

A film első verziója nem győzte meg a Lionsgate vezetőségét, ezért hónapokkal eltolták a bemutatót és új jeleneteket forgattak.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.