84% 57 szavazat
Charlotte Gray

Charlotte Gray

Charlotte Gray
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
26
Szereplők (26)
28
Képek (28)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ezzel sokak kedvencévé válik, ám egy ellenséget is szerez magának. Amber az ügyeletes cicababa, a szőke tupír-szépség, akinek már az anyja is szépségkirálynő volt. Egy lány, akit a születésétől fogva a sikerre neveltek, nehéz ellenfél, ám a proli-negyedben nevelkedő Tracy sem az, az ijedősfajta.

(alexxx)

Forgatókönyvíró: Jeremy Brock
Ország: Németország, Egyesült Királyság, Ausztrália
Premier (HU): 2003.02.13.
Billy Crudup
Billy Crudup
 
2021.10.28 Dorkateo

legújabb vélemény

Tudom, ha csak a filmet nézném, akkor nem adhatnék rá 5 csillagot. De nem tudom úgy nézni. Mélyen megérint, együtt haragszom, félek, szeretek és sírok Charlotte-tal.

1
 
2018.11.30 Berto49

Háború női szemmel

A film újranézését elsősorban Cate Blanchett miatt választottam. Nagy meglepetés nem ért, hiszen nyomokban emlékeztem is ennek a háborús, kémes filmnek a cselekményére, A címadó főhősnő alakítása pompás (melyik filmben nem az?!), de igazából nem frenetikus hatású. Viszont van egy utánozhatatlan színész nagyság szereplője, az ír Sir Michael Gambon. Amit ő tud, azt a mai színészek közül nagyon kevesen. Színpadon is, filmen is mindig a maximumot nyújtja. Ebben a filmben is, amikor megsimogatja búcsúzóul gyermekét. Néma marad, mert vannak olyan helyzetek, amelyekben kevés a szó, mindennél többet elmond a tekintet.

1

A film összbevétele 668 140 dollár volt (imdb.com).

#1