Hamupipőke

Cinderella

2016.02.14 doroffee

A későbbi Disney-filmekhez képest ez nekem egy kicsit egyszerű, a karakterek nem elég összetettek benne - de attól függetlenül nagyon kedves és aranyos történet, az animáció pedig nagyon igényes.

2017.05.31 vivikejencikelara

Azt hiszem a történetet mindenki kivétel nélkül hallotta már, és kár lenne érte ha valaki nem nézi meg. Csodálatos kis mese és érdemes meg nézni így mese filmben is. Kihagyhatatlan.

2019.03.09 Vágottszemű

A történetének nincs sok valóság alapja. Egy cipő, hogy, hogy csak rá jó? Olyan nagy a lába, hogy senki másnak nincs akkora? Eléggé népszerű a film, de nem hasonlítható a mostani filmekhez.

2018.07.07 oneminute

Nincs kisgyerek, tartozzon az bármilyen nációhoz, aki ne ismerné ezt a történetet. A Disney mesék pedig különösen szépek és látványosak.

2018.01.23 zsani

Az egyik legnagyszerűbb Disney mese. Nagyon sanyarú a kezdés, de a végére mint mindig egy gyönyörű happy end a végkifejlet.

2019.06.18 Zsolti01

Nekem nem jött be annyira, de ez lehet annak tudható be, hogy túl gyerekes lett, de nem vártam mást a Disneytől. A kisgyerekeknek nagyon tetszeni fog szerintem.

2016.12.14 Potoczkie

Bár számos feldolgozása létezik a Hamupipőke történetnek, nekem az abszolút kedvencem a Disney mese, melyhez nincs fogható. Igazi kislányoknak való mese, szép ruhákkal, herceggel.

2016.08.24 Emma109

Szép mese bár sablonos karakterekkel. Mostoha, tündér, királyfi.

2016.07.30 Kardos

Zseniális mese. Egyszerűen durva belegondolni, hogy már Hatvan éve született ez a meseszép történet. Hamupipőke története a legidőtállom Disney mind közül. Ez abból is látszik, hogy azóta hányszor feldolgozták már. A folytatásai is nagyon tetszettek. Nagyon jóérzékű humorúak.

2015.06.17 AESB

Imádom! Annyira kedves, bájos és varázslatos mese. Nagyon szép a kidolgozása, ahhoz képest, hogy mikori filmről van szó. A karakterek nagyon jók, a zene tökéletes, a történet kiváló!

2015.05.03 Mozi22

Gyermekkorom meghatározó Walt Disney filmje, mint oly sok másik. A filmet belőle nem láttam, de a Disney magasra tette a lécet számomra.

2015.03.27 habtündér

Egy klasszikus! Mégis, amennyiszer láttam az Auchan gyermekmegőrzőjében anno, szinte csoda,hogy mennyire kevéssé emlékszem rá.. ez alapján azt gondolnám,hogy az előttem szólok némi elfogult túlzásba estek, de az is lehet, hogy csak a memóriám túl zav... Több

2019.01.02 MissFortune

Gyerekkori kedvenc.

2019.01.09 Let it happen

Elképesztően szomorúnak tartom, hogy ezt a régi verziót fel kellett dolgozni! Ebbe a rakzfilmbe egyszerűen nem lehet belekötni! Világéletemben a kedvencem volt! A kis egérkék benne, meg az énekek! Mai napig szeretem megnézni, mert felvidulok tőle, és nosztalgiázhatok!