80% 57 szavazat
Hanover Street

Hanover Street

Hanover Street
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

David Halloran, az amerikai vadászpilóta Londonban állomásozik a második világháború idején. A véletlennek köszönhetően egy légiriadó során találkozik a gyönyörű Margaret Sellingerrel, s a két ember egymásba szeret. Margaret ugyan férjes asszony, David mégis úgy gondolja, a férj nem állhat kapcsolatuk útjába. Egy újabb véletlen azonban egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat: Hallorant veszélyes megbízással a frontvonalak mögé küldik, és a nehéz küldetésben nem más, mint Margaret férje lesz a társa.

Rendező: Peter Hyams
Író: Peter Hyams
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 1979.05.18.
Harrison Ford
Lesley-Anne Down
Harrison Ford
Lesley-Anne Down
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
Harrison Ford
 
2022.11.19 Dorkateo

legújabb vélemény

Vacak érzés egy vacak filmben látni Harrison Fordot, aki vacakul játszik. Christopher Plummer miatt választottam a filmet, de sajnos most őt sem tudom méltatni.

0
 
2015.12.31 Insomnus

Ez a nagyon régi, 1979-es, Peter Hyams film egyike a leginkább alábecsült és elfeledett filmes alkotásoknak. Pedig van benne minden, ami egy jó filmhez kell. Harrison Ford ekkor még Han Solo korszakát éli, a gyönyörű Lesley-Anne Down szebb mint valah... Több

1
 
2021.10.11 De Matt

Szerelem és háború

Szép szerelmi történet, amely meglepő fordulatot vesz egy adott ponton, és végül a becsület győz. A filmet nagyon szépen rakták össze, igazi klasszikusnak számít, bár nincs benne semmi rendkívüli. Azazhogy mégis van: a három főszereplő alakítása.

0
 
2016.04.29 irongozu

Alapvetően kellemes kis film egy vasárnap délutánra. Tény, hogy vannak benne elkönnyelműsködött jelenetek is, amilyen például a vége, de ettől még ez egy nagyon is fogyasztható romantikus csemege.

0

A film összbevétele 3 000 000 dollár volt (imdb.com).

#1