Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76

Hello, Doris vagyok (2015)

Hello, My Name Is Doris
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
26
Képek
3
Videók
Sally Field
Sally Field
Sally Field
 
Bulki   2015. 10. 01.

legújabb vélemény

A film egyszerűen bűbájos! Ahogy Sally Field megfiatalodik és lubickol ebben a szerepben, az valami olyan üdítő és vicces jelenség, ugyanakkor szívbemarkolóan kedves is. Nagyon élveztem a filmet. Jó a zene, s ugyan kissé vontatott a történetmesélés, de hát hova siessünk, nem igaz?

 
luba323   2015. 07. 12.

Nagyon kedvelem Sally Field színésznőt;vártam már, hogy újra központi szerepben lássam. A film története szinte semmitmondó; mit lehet ebből kihozni? Ám nagyon meglepődtem, mennyi minden rejlik egy ilyen banális sztoriban. Meghatóan és finom humorral átitatva mutatja be egy hatvanas nő életét és szárnyalási kísérletét. Sokat tanultam belőle!

 
A Brian Burgoyne operatőr által megteremtett képi világ tökéletes háttér Doris Miller sajátos (eszeveszetten színes) megjelenéséhez – akárcsak Brian H. Kim zenéje. Az egyetlen, amit negatívumként felróhatunk, csupán a Dorisnak asszisztáló színészek játéka. 75/100 több»

A film összbevétele 14 659 448 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 3 hétig forgatták Los Angelesben, majd további 3 napig New Yorkban a külső helyszínek felvételeihez.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.