71% 63 szavazat
Hideg, mint a kő

Hideg, mint a kő

Stone Cold
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
18
Szereplők (18)
34
Képek (34)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
1
Díjak (1)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Harper  

FILMINFÓ

Egy motoros szekta brutálisan kivégez három egyházi vezetőt. Huff nyomozó az FBI megbízásából beépül a maffiával is összejátszó kegyetlen szektába, hogy információkat gyűjtsön egy minden eddiginél kegyetlenebb terrorakció terveiről. Rájön, hogy az akcióban befolyásos üzletemberek és politikusok is részt vesznek. Hogy megakadályozza a közelgő mészárlást, életveszélyes játékba kezd, amelyben nem számíthat senkire. Ezért egymaga száll szembe az egész szervezettel, és megállíthatatlanul könyörtelen hadjáratba kezd.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1992.11.13.
 
2023.09.03 Jocpappa

legújabb vélemény

Trash skálán 10/9

Indul a XII. Trash maraton, 11 filmmel! Rögtön elsőre sikerült nagyon belenyúlnunk, mert ez a film kiemelkedően sz*r, hülyére röhögtük magunkat. Tömény tesztoszteronszagú keménykedés. MINDEN FELROBBAN! A motorosok egész álló nap macsóskodnak, erőszakoskodnak, és teli pofával röhögnek gonoszul. Ötpercenként jön egy csöcs, és valaki rekedt motoros hangon közli valakivel hogy „dögölj meg!”, vagy hogy „haver!”. Komolyan, ennyi ordibálást meg gonosz motoros röhögést belesuvasztani egy filmbe... A főszereplőnél SENKI sem lehet keményebb, a végén pedig lazán elsétál, miután gyakorlatilag mindent elb*szott a küldetéséből, és tömegek halálát okozta. Mindemellé még nagy költségvetésből is készült a film, ami garantálja a szórakozást.

0
 
2023.08.31 Harper

A 90-es évek tipikus motor-bandás filmje

A fullosan kigyúrt, 187 centis és 110 kilós színizom Brian Bosworth ezúttal egy tipikus 90-es évekbeli akciófilmben látható, amint rendőrként beépül egy motoros bandába. A film leforgatása után egy évvel készült el Charlie Sheen másik híres motoros filmje, A pokol angyala, mely megtörtént eseményekre épül. Mindkét film nagy kedvencem lett, főleg mert annak idején a premier bemutatókor is láttam „őket”. Visszatérve a Hideg, mint a kő című mozira: a rendező, Craig R. Baxley termékeny direktor, de igazán nagy sikert nem készített (eddig). Bár ez a filmje mondhatni, befutott Magyarországon, de az IMDb-n csak 6,1 pontig jutott. Annál azért többet ér. Pörgős ugyanis a cselekmény, látványosak a bunyók, és Bosworth mellett két másik neves színész is belead mindent: Lance Henriksen és William Forsythe. A végeredmény egy ütős akciófilm arról, ahogyan egy beépült tökös zsaru tekintélyt harcol ki magának egy motoros bandában, majd le is számol velük. Értékelésem erős 75%. Főleg bunyó- és akciókedvelőknek, illetve a túramotorok szerelmeseinek ajánlom.

5
 
2017.01.06 MrBlond

Az első másodpercek után rá lehet jönni, hogy egy B-kategóriás akcióról van szó a kilencvenes évekből. Átlagosan jó, szórakoztató, akciódús, kigyúrt sármos főhős. Pár Lundgren-filmet biztosan maga mögé szoríthat.

1
 
2015.12.09 Bulki

Korábban nem láttam még olyan filmet, ahol a motorosok világa ennyire durvára lett volna megfestve, és Lance Henriksen alakítása a bandavezér szerepében felejthetetlen számomra.

1
 
2016.01.08 Pumpu

Van története, ötletes, izgalmas akció, Bosworth is elmegy, ennél többet nem is várok egy akciófilmtől ebből az időszakból.

0

A film összbevétele 9 286 314 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Michael Douglas volt a producer, de a stáblistán nem szerepel.Szerző: magyaristvan

#2