Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Huligánok (2005)

Hooligans
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Elijah Wood

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

0

Egy szépségszalonban koreografált,nem teljesen valódi huligánfilm.Nem rossz,sőt.... De valahogy nem az igazi.E.W. nem túl hiteles benne.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Eszméletlenül jó lett a film. Azt hiszem nagyon egyben volt a történet, remek volt a története. Volt néhány kisebb probléma a filmmel, mint nem oda illő zenei játék de ennyi az egész.

 
harnas1207   2018. 11. 26.

0

Úgy érzem ez a film az amerikai nézőközönségnek készült, amolyan betekintés az európai foci huligánok életébe. Az ötlettel nincs semmi probléma, és Eljah Wood szereplése se olyan irritál, mint az elsőnek gondolnánk. Az angol stílus visszaköszön, de a... több»

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

0

Csodálatos film. Lehetnek érzelmek egy "focis" filmben is. Cím alapján nem ezt vártam és kellemesen csalódtam. Ezért ne ítélkezzünk cím alapján! Mindenkinek ajánlom!

 
jencike1985   2016. 10. 24.

0

Őszinte és elsöprő maga az egész film. Hatalmas hatással volt rám. Elgondolkodtató a vége megrendítő. Végig leköti a figyelmemet. Ebből meg lehet tanulni hogyan is álljunk ki magunkért. 5 csillag mert fantasztikus film.

 
fcbnandi   2015. 10. 30.

0

szeretem a huligános filmeket és szerintem az összes közül ez az egyik legjobb. A zenék is nagyon jók a filmben. Elijah Wood-ot nemigazán tudtam elképzelni ilyen filmben, de nemokozott csalódást.

 
Rikudou6   2015. 08. 09.

0

Van benne némi humor és igazán stabilan van felépítve a film története is. Rendkívül szórakoztató a film és lebilincseli a nézőt, míg fel nem villan a stáblista.

A film összbevétele 344 095 dollár volt (imdb.com).

 

A szerepre való készülés közben Charlie Hunnam valódi focihuligánokkal is találkozott.

(kázsé)
 

A filmkészítők megkeresték a West Ham futballrajongóit, hogy forgathassanak a valódi törzshelyükön. Csak miután leforgatták a filmet, jöttek rá a rajongók, hogy a film nem az ő dicsőséges tetteiket fogja ünnepelni.

(kázsé)
 

A huligánokat játszó színészek olyan kemény edzésen mentek keresztül, hogy nem egyszer hánytak a napi 4-5 órás gyakorlatok közben. a legtöbb dolog alól felmentést kapott, hogy hangsúlyozzák kívülálló státuszát.

(kázsé)
 

Az egyik film vége felé hallható számot maga adja elő.

(kázsé)
 

A filmben látott első meccs elvileg West Ham vs. Brimingham, de az igazi meccs, amit látunk egy West Ham vs. Gillingham mérkőzés.

(kázsé)