Alap mű, az a fajta régi film, amit még akár a mostani fiatalok is tudnak értékelni és nevetni rajta. Bár azt hiszem nekik azért sok dolog magyarázatra szorulhat. :) De a lényeg, hogy a poénok nagyon ott vannak,a színészek nagyon hitelesen adják elő... Több
Szüleim kedvenc filmje! Gyerekként százszor néztük meg! Talán a legjobb magyar film, amit láttam valaha! Csak ajánlani tudom, tényleg nézzétek meg! Zseniális!
Nagyon vicces és szórakoztató alkotás! A kedvenc szereplőm benne Sanyi a ló:D. Tipikusan olyan film ami bármikor meg tud nevettetni. Magyar alapműnek tartom mindenki számára. Kiváló alakítások vannak benne.
A párom kedvence. Még könyvben is elolvasta. Régi film, és mind az összes régi magyar film nagyon jó. Még milyen fiatal benne mindenki!
Sosem fogom megunni. Hatalmas színészek, humor, azóta is emlegetett mondások. Egy igazi klasszikus, amit mindenkinek látnia kell!
Egyszerűen zseniális! Az egyik kedvenc részem, mikor a lekváros gombóccal hajigálják egymást. Ha jobban megnézzük, észrevehető, hogy az egyik gombóc valóban szemen találja Koltait, aki azonnal ki is fordul a képből. :D
Az örök klasszikus. A megunhatatlan. Amit MINDEN magyar embörnek látnia kell egyszer. Amin sírva röhögsz. Amiből megnézés után hetekig idézgetsz. Csak szuperlatívuszokba tudok róla beszélni. Imádom!