Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
28
Képek
2
Videók
 
HercegPeter   2019. 03. 08.

legújabb vélemény

Sajnos elértünk oda, hogy Pierce Brosnan már leginkább csak ilyen egyszer nézhető thrillerekben, akciófilmekben játszik. Kapunk pár feszült jelenetet, de semmi meglepőt, kiugrót nem tud produkálni. Nagyon mondani sem tudok róla semmi érdekeset, mert a film sem az. Kiszámítható, sablonos, még átlagosnak se lehet mondani.

 
indingo   2018. 08. 04.

Nincs benne semmilyen fordulat vagy meglepő történés. Minden a szemünk előtt történik. A végkifejlet kiszámítható. Egy dologra tanít, óvakodj az informatikusoktól.


 
Szilonka   2018. 08. 17.

Nem a legjobban sikerült Pierce Brosnan. Hiányoltam belőle, hogy mégis más legyen, mint ami a szemünk előtt játszódik. De kész ennyi volt.

 
VvV   2018. 10. 29.

Engem kicsit idegesített a film. Többet vártam tőle. NIncs benne olyan karakter, akit kedvelhetne a néző.

 
hsanya182   2017. 01. 31.

Egy jóféle szociopatás, hekkeres "családi" thriller. Avagy az ember kényelmét megkönnyítő informatika, hogyan válik az ember ellenségévé, ha valaki egy bosszúra akarná felhasználni.

 
Face   2016. 09. 16.

Megörültem Pierce Brosnannak, mert az egyik kedvenc színészem, de egy dolognak tudtam örülni csupán a film kapcsán: Brosnan lefogyott végre! a film egyébként nem rossz, de nem is nagy dobás. Még olyan pillanat is volt közben, amikor a heti nagy bevásárláson is tudtam gondolkodni, ami nekem jó volt, mert a lista bővült, de a filmnek nem túlzottan kedvezett...

 
MMcFly2015   2017. 01. 23.

Nehezen indul be a film, az első felében amolyan komolyabb Kábelbarát érzésem volt, de aztán beindult, és szerencsére a történet nem vesztett az értékéből, a feszültség fokozás pedig sikerült. B kategóriás filmnek van ítélve, de szerintem egy fokkal jobb mint a megszokott tucatfilmek. Tény, hogy az informatikában ismertebb emberek néhol felkacagnak, de laikus embernek készült, és nem mentek bele túlzottan a hacker témákba. Ennek eredményeke képen bátran mertem ajánlani 60 éves családtagnak is, mert mint thriller jól funkcionál. Ha egy nevesebb rendező kezébe van a történet, akár még sikeres mozifilmnek is elmehetett volna, de sajnos vannak olyan jelenetek amitől a hajam égnek állt, és a színészgárda se nagyon szuperált. Rövid játékideje és izgalmas témája miatt szerintem nem sok vesztenivalója van az embernek ha megnézni, Brosnan belecsöppent már sokkal gyengébb szerepekbe is.

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Stefanie Scott
Stefanie Scott
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Stefanie Scott
Anna Friel
Anna Friel
Stefanie Scott
Austin Swift
Anna Friel
Stefanie Scott
Pierce Brosnan
Anna Friel
Stefanie Scott
Anna Friel
Stefanie Scott
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.