Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Semmi hirtelen mozdulat (2021)

No Sudden Move
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
2
Videók

Galéria (20)

Videók (2)

 
puszta   2023. 01. 03.

legújabb vélemény

0

Szövevényes, de érdekes sztori, egy egész kicsit talán a korai Tarantino-filmekre emlékeztet, szerintem teljesen rendben van, a színészek pedig kifejezetten jók.

 
elekm90   2022. 03. 11.

0

Soderbergh krimijétől sokkal többet vártam, pláne az ígéretes szereplőgárda láttán. A régi film-noirokra emlékeztetett a hangulat, csupa kétes alak elvállal egy egyszerűnek tűnő melót, de a dolgok nem a tervek szerint alakulnak. Eleinte működött is, ... több»

 
sptt   2022. 07. 27.

0

Egy nagyon jó hangulatú film, feleslegesen túlbonyolított cselekménnyel, nagyon jó színészekkel. Ha a forgatókönyv lényege nem abból állna, hogy az "itt a piros, hol a piros"-hoz hasonló módon próbálom a néző szeme elől elrejteni a kis piros golyót, ... több»

 
zirgon   2021. 12. 30.

0

Nagyon-nagyon zavarosnak találom a történetet. Nem értettem, hogy ki kicsoda. Úgy tűnik, hogy rengeteg átverés és árulás van benne, és ez tovább bonyolítja a cselekményt.

 
kistigris2121   2022. 03. 11.

0

Micsoda szereposztás! Úgy értem, én csak azt a két főszereplőre számítottam, akik a plakáton vannak - de hadd mondjam el nektek... sokkal több nagyszerű színész van benne, mint amennyit meg tudnánk számolni (és biztosan több, mint amennyinek a legtöbbünknek ujjai vannak a kezén).

 
Berci   2022. 03. 10.

0

Őszintén szólva engem nem igazán nyűgözött le. Okés, Steven Soderbergh meg egy csomó sztár, de összességében valami közepes született csak. Minden szereplőtől és a rendezőtől is láttunk már kategóriákkal jobbat is.

 

Számos média találgatott Brendan Fraser filmbeli szereplésével kapcsolatban, sokan aggódtak az egészségügyi állapota miatt. Brendan Fraser drámai súlygyarapodásának tényleges oka az volt, hogy a Darren Aronofsky által rendezett A bálna című film főszerepére hízott.

(Hupka Adrián)
 

Eredetileg Josh Brolin kapta volna a szerepet, de a tévésorozatával való időbeli összeütközések miatt visszalépett. Később Jon Hamm ugrott be.

(Hupka Adrián)
 

Brendan Fraser és Don Cheadle legutóbb a Crash (2004) című filmben szerepelt együtt.

(Hupka Adrián)
 
Bár a No Sudden Move többször hat fordulatokra ügyelő, cselekménypontokat ügyes iparosi készséggel összekötő rutinmunkának, mégis szorult bele annyi gondolat, hogy legyintsünk hagyományos megoldásaira. több»
 
Ez egy vérbeli Soderbergh film, és mint ilyen magasan az átlag fölé emelkedik. Nagyon nézeti magát és ha nem is találunk választ minden kérdésre az első megtekintés során, akkor az újra nézést és egy kis utána olvasást követően majd biztosan összeáll a kép. több»