Izomagyak

Pain & Gain

2019.01.14 szabomarc

A téma komolyságához képest nagyon komolytalan lett a kivitelezés, ebből kifolyólag megértem a család felháborodását, amit a film váltott ki náluk. Amúgy ha nem megtörtént eseményeket dolgozna fel vicces lenne, így inkább ízléstelen.

2018.11.30 harnas1207

Sokáig ellenszenves volt a film, de végül rávettem magam és megnéztem. Nagyon meglepődtem, mert vicces volt. Adva volt egy sztori, amiről még nem tudtam, hogy valós eseményeken alapul és pár nagyon idióta karakter. Lehet csak ki vagyok élezve a morb... Több

2018.09.12 Fekete Gandalf

Kissé felkavaró, kellően poénos film, aminek legnagyobb előnye, hogy a debilség mellett komolyan is veszi magát.

2018.07.28 Norbi

Nagyágyúkból nagy filmet létrehozni nem egy megerőltető feladat. Kicsit számomra légből kapott ötlet, de jól lett megcsinálva. A humor ütött, úgy ahogy gondoltam.

2018.07.27 Robi

Nagyon jó film én mindenkinek csak ajánlani tudom nekem az egyik kedvenc filmem. A szereplők nagyon jól adják a karakterüket minden elismerésem nekik. A vége egy kicsit rossz lett, de igaz történet

2017.11.23 Bazzzsi

Sose gondoltam volna,hogy egy testépítésről szóló film le tud majd kötni. Talán az igényesen kidolgozott történet és a remek színészi játékoknak volt köszönhető.

2017.08.17 Deku

Nekem mindenesetre bejött ez a film. Egyszerű de mégis nézhető egy két ilyen film is kell. Nem húzza le az ember kedvét, hanem elszórakoztatja, de később nem feltétlen emlékszel rá.