Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
26
Szereplők
1
Vélemények
4
Képek
4
Videók

 
L.Morningstar   2016. 07. 23.

Erősen közepes ámde nem unott klisés. Nem lett túl kiemelkedő film. Ez itt persze nem egyértelműen negatív dolog mert néha kell ilyen is. Voltak gyengébb pontjai a filmnek talán csak emiatt nem mondhatom egyértelműen jónak.

Christopher Abbott
 
Mint ahogyan azt már korábban is említettem, a James White egy rendkívül jó film, azonban ezzel is csak töredékét éri el annak a minőségnek, amekkora potenciál a történetben lapult. több»
 
A hipszter korképhez nem elég részletgazdag James és környezete bemutatása, a drámához pedig nem elég szimpatikusak vagy aprólékosan kidolgozottak a karakterek. Így két hiteles pillanat között kissé bizonytalanul lavíroz a film, amit a kevésbé empatikus nézők úgy is értékelhetnek, hogy a James White unalmas. több»

A film összbevétele 101 368 dollár volt (imdb.com).

 

A rendező Josh Mond nagy rajongója Scott Mescudi zenéjének. Ő szerezte a film eredeti zenéjét és még szerepet is kapott, mindenféle meghallgatás nélkül.

(dulkap)
 

A forgatás 22 napon át tartott: 18 nap New York-ban és 4 nap Mexikóban.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.