Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
10
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
Tchiva   2016. 10. 24.

Nos, van ebben a filmben minden, ami csak az egyént és a társadalmat próbálja meg valami módon, mélyrehatóan ábrázolni. Tetszett a lélektanisága, ugyanakkor a történet számomra egy kissé túlságosan is elnyújtott volt.

 
WaldyxMan   2016. 10. 09.

Tetszett a filmben, hogy nagyon valósághű, ugyanakkor egy picit elrugaszkodott is. Dramaturgiai szempontból nagyon precízen kidolgozottak a jelenetek, ráadásul nem egy felvétel gyönyörűen néz ki.

Nicolás Durán
 
A főszereplő Nicolás Durán alakítása riasztóan ösztönös, az apját játszó Alejandro Goic megkapóan komor. A film néha a határán táncol, hogy nézőjét is elveszítse, ahogy főszereplői is csak lebegnek tér- és időtudat nélkül, hogy aztán mindig egy pofonnal visszarántson, és végül teljes sötétségbe borítson. 65/100 több»
 

Fesztiválszereplések Mar del Plata Filmfesztivál (2016) - Latin-Amerika versenyfilmek szekció San Sebastián Nemzetközi Filmfesztivál (2016) - Legjobb film Thessaloniki Filmfestival (2016) - Golden Alexander (magyarhangya)

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.