Jett

Jett

2026.06.09 Rozgonyi Tímea

Értem a korábbi értékeléseket és hogy sokaknak bejön ez a sorozat, de én a 4. részig bírtam. Azon vettem észre magam, hogy folyamatosan elkalandozok közben. Néhány szál fölösleges és valahogy nincs dinamikája az egésznek, hiába a jó történet és a képi világ, valahogy mégsem tudott megfogni.

2019.10.04 Turro

Sokkolóan jó, számomra kicsit Tarantino stílusát idézi. Vannak olyan filmek és sorozatok, amiket bűn kihagyni, ez is ezek közé tartozik.

2019.09.02 ovejuna

Nagyon el van találva az egész koncepció, szinte nézeti magát, és talán pont ez a zavaro benne egy kicsit, mert a későbbiekben nagyon nehéz felidézni belőle bármit is. Szóval, amolyan igazi unaloműző sorozat.

2020.05.12 nmth01

Hát az első része elég keszekusza volt, de végül is örülök, hogy esélyt adtam neki, jó kis sorozat nem kevés intrikával. Habozás nélkül ajánlom.

2020.04.29 Zsolt

Na, jó...azt elismerem, hogy irtó jó sorozat a Jett, de könyörgöm, hányszor akarják még lenyomni a torkunkon ezt a sztorit. Az egészet számomra a jó karakterek mentik meg, de amint elvonatkoztatok ettől...valahogy olyan ötletelennek marad. Persze jár részemrőll az öt csillag, csak nem tudom...valahogy kicsit becsapva érzem magam.