Az egyik legjobb sorozat. Nincs olyan ember, aki ne ismerné, vagy ne látott volna belőle akár csak egy részt. Imádtam minden részét. Az a sorozat volt a mi a végén sem laposodott el.
A mai napig az egyik kedven sorozatom, már végig néztem kétszer, de ha a tévében megy és véletlen oda kapcsolok még mindig szórakoztat. Megunhatatlan!
A Jóbarátok kötelező darab mindenkinek, klasszikus sorozat! Humoros, minden meg van benne ami a kikapcsolódáshoz kell! Nagyon szeretem!
Egy igazi klasszikus a filmek között! Kihagyhatatlan poénok, és mindig jelenlevő szituációs humor jellemzi. Egy igazi laza könnyedség egy fárasztó nap után.
Hasonló sorozatok
Az első pár rész után még nem értettem, miért vannak az emberke úgy odáig a sorozatért, de aztán nagyon magával ragadott. Kikapcsoló, bár sok benne a hiba, szerintem kifejezetten üdítő egy fárasztó nap után pár részt megnézni belőle.
A sitcomok között egy igazi klasszikus, a sok-sok évad során is élvezetes, nem zuhan a színészi játék és a cselekmény színvonala, sőt!
Kiskorom egyik legemlékezetesebb filmje. Bennem van még hogy anyukámmal mindennap ezt vártuk hogy végre menjen a tvben. Nagyon jó emlékeket idéz fel bennem a sorozat. Nagyon jo, vicces.
Egy nagyon szórakoztató, humoros és időtálló sorozat. Igazi klasszikus. Ez az amit mindenkinek látnia kell.
Nagyon eltalált sorozat, jó karakterszínészekkel. Imádtam! Az egyik legjobb a maga nemében, még ma is nagyon érezni a hatását a mostani szériákon.