89% 1967 szavazat

Jóbarátok

Friends

2015.11.29 somoha

Biztos mindenki meg fog kövezni, de én egyáltalán nem kedvelem ezt a sorozatot. Erőltetett poénok, a háttérben a teljesen mű közönség nevetése... jaj, csak rá gondolok és rossz érésem lett.

2015.02.11 Geezaa911

A legjobb vígjáték sorozat. Tele van humorral, izgalommal. Többször láttam már mind a 10 évadát, de nem tudom megunni. Bármikor újrakezdem és tudom az egész történetét, de mindig újra és újra jobb kedvre derít.

2015.10.03 Xarxas

Klasszikus, nem ajánlom senkinek mert már tuti mindenki látta :D

2015.02.09 kamivagyok

Ezen nőttem fel. A mai napig imádom, jelesül: egyes epizódjai a mindennapjaim részei. Nagyon bírtam a humorát, a színészek szinte teljesen azonosultak a szerepükkel a szememben.

2015.01.27 Solothor

A Jóbarátok sorozat véleményem szerint minden idők egyik legnépszerűbb szituációs komédiája!

2015.01.29 amazing12

nagyon szuper sorozat volt anno, de szerintem most is megállná a helyét. A szereplők nagyon ügyesek és viccesek, jól áll mindenkinek ez a fajta humor átadása. Örök kedvenc sorozat 5/5*

2020.02.14 Zitavon

Imádtam!! Egy örökzöld uniszex sorozat lányoknak és fiúknak egyaránt! Hat jóbarát, 6 tökéletesen különböző karakter mindennapjait követi nyomon, 100 % humor. Mindig felvidított. Már többször láttam mind a 10 évadot. Ritkán jól sikerült a szereplők ös... Több

2015.02.08 Bulki

A Jóbarátok egy első osztályú szituációs komédia volt, de hát egyszer csak át kellett adni a stafétabotot az újaknak. Az egyértelmű, hogy akkora pop-kulturális hatása volt, amekkorára jó eséllyel maguk az alkotók sem számítottak. Rengeteg egysoros, m... Több

2015.03.02 00Alexa00

Mindenidők legjobb komédiája és alfája. Akár 30x is végig tudom nézni ugyanazt a részt. Humoros, szerethető karakterek és remek színészek. Mindig megtalálták a megfelelő humor-romantika-kis dráma közti egyensúlyt.Szóval "Ó, te jó ég!" - annyira jó ez a sorozat :D

2015.02.13 NagyThor

Mind a 10 év fejelthetetlen volt! Legjobb vígjáték sorozat volt a világon! Soha nem lesz jobb..

2015.02.12 vevyy

Megunhatatlan! Nagyon el van találva ez a sorozat. Nem túl régen néztük végig az összes évadot. Igazi klasszikus. Nagyon sajnálom, hogy manapság nehezen találni ehhez hasonló szórakoztató komédiát.

2015.01.28 shifty986

A valaha látott legjobb sorozat műfajában :D Rengeteg poén, helyzetkomikum, egyszerűen megunhatatlan sokadszori nézésre is.

2021.01.20 Erika Czeglédi

Zseniális

Nagyon tetszett ez a filmsorozat, habár voltak olyan részek, amikor azt hittem, soha többet nem fogom nézni. De mindig visszakapcsoltam. Kedvenc karakterem Joe volt, habár neki azért jobb jövőt képzeltem volna el.

2015.01.28 Diana

Nagyon jó sorozat, sokat lehetett rajta nevetni :)